Libnet.ro
UNICEF

05:00

A inceput scoala, dar fara manuale pentru elevii din clasa a IV-a (VIDEO)

B1 B1,
A inceput scoala, dar fara manuale pentru elevii din clasa a IV-a (VIDEO)

Incepe scoala, dar fara manuale pentru elevii din clasa a IV-a! Lipsesc cartile de Limba romana, Matematica, Limba engleza, Stiinte ale naturii, Istorie si Geografie, informeaza B1 TV. continuă pe B1

Fetita lui Dan Negru a inceput scoala. De ce este revoltat prezentatorul TV

Pentru Dan Negru aceasta zi este speciala: a fost alaturi de fetita lui in prima ei zi de scoala. Prilej pentru cunoscutul prezentator sa-si expuna parerea in legatura cu unul dintre subiectele.

Investitiile in infrastructura energetica, o solutie sigura pentru iesirea din criza blocajelor financiare

Investitiile in infrastructura energetica reprezinta o solutie sigura pentru iesirea din criza blocajelor financiare si pentru cresterea economica atat in Romania, cat si in Europa, a declarat Mihai Paun, vicepresedinte in cadrul Asociatiei Profesionale Centrul Roman al Energiei, la cea de-a patra editie a conferintei BURSA ENERGIA iN PRIZA.

Elevii din peste 1.000 de scoli ale Romaniei incep cursurile in cladiri fara apa si cu WC in curte

Anul scolar 2016-2017 incepe cu 1. 500 de scoli care functioneaza fara autorizatie sanitara.

Comemorare cu scandal pentru victimele din Colectiv: Unul dintre supravietuitori a cerut comision pentru organizarea unui concert caritabil (VIDEO)

Comemorarea victimelor din Colectiv, sub semnul scandalului. La aproape un an dupa tragicul eveniment in care au pierit 64 de oameni, supravietuitorii se lupta pentru intaietate. Victimele s-au.

Trei zile au mai ramas pentru romanii din afara tarii sa se inscrie in Registrul electoral

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat astazi ca au mai ramas doar trei zile pana la incheierea perioadei de inscriere a romanilor din strainatate in Registrul electoral pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Votul in diaspora: Au mai ramas trei zile pentru romanii din afara tarii sa se inscrie in Registrul electoral/ AEP: peste 9100 cereri de inscriere pana luni

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat luni ca au mai ramas doar trei zile pana la incheierea perioadei de inscriere a romanilor din strainatate in Registrul electoral pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, iar Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca, pana la data de 12 septembrie 2016, au fost validate 9. 116 cereri de inscriere. Dintre acestea, 6. 673 mentioneaza optiunea pentru votul prin corespondenta, iar 2. 443 pentru votul in sectiile de votare.

Alerta pentru bancile din SUA! Economia americanilor, in declin

O analiza a Deutsche Bank aduce vesti sumbre pentru economia Statelor Unite ale Americii. Mai exact, se pare ca marjele de profit ale corporatiilor americane, precum si productivitatea muncitorilor, au atins un.

MAE, anunt important pentru romanii din strainatate. Mai au la dispozitie doar cinci zile

Ministerul Afacerilor Externe MAE) reaminteste ca au mai ramas doar 5 zile pana la incheierea perioadei de inscriere in Registrul electoral a cetatenilor romani din strainatate,.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )