Libnet.ro
UNICEF

01:05

Investitiile in infrastructura energetica, o solutie sigura pentru iesirea din criza blocajelor financiare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Investitiile in infrastructura energetica, o solutie sigura pentru iesirea din criza blocajelor financiare

Investitiile in infrastructura energetica reprezinta o solutie sigura pentru iesirea din criza blocajelor financiare si pentru cresterea economica atat in Romania, cat si in Europa, a declarat Mihai Paun, vicepresedinte in cadrul Asociatiei Profesionale Centrul Roman al Energiei, la cea de-a patra editie a conferintei BURSA ENERGIA iN PRIZA. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Tusk: Este in interesul tuturor ca negocierile pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana sa inceapa cat mai curand

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a cerut Marii Britanii, joi, sa declanseze cat mai curand posibil .

Londra trebuie sa inceapa cat mai curand negocierile pentru iesirea Marii Britanii din UE

Marea Britanie va trebui sa inceapa negocierile privind iesirea din Uniunea Europeana cat mai curand posibil, a declarat Donald Tusk, presedintele Consiliului European, solicitand premierului britanic Theresa May sa initieze procedurile oficiale pentru Brexit, informeaza Reuters.

MFE: 30 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa deschida o afacere in tara

Ministerul Fondurilor Europene MFE), impreuna cu Ministerul Afacerilor Externe MAE) lanseaza spre consultare publica Ghidul Programului Diaspora Start-Up, care ofera finantare de 30 milioane euro pentru romanii din diaspora care vor sa deschida o afacere in tara, informeaza institutia prin intermediul unui comunicat de presa.

Mama politistului Gigina, mesaj pentru Oprea: Din ignoranta ta, mi-ai sters trecutul, viitorul si viata

Mama politistului Bogdan Gigina, mort in accident toamna trecuta, a postat un mesaj cutremurator la adresa fostului ministru Gabriel Oprea. Daca Bogdan Gigina ar fi fost scos din dispozitiv.

O noua generatie, noi provocari pentru companii, din perspectiva Z

Generatia Millenials a tinut in ultima vreme capul de afis pentru numeroase dezbateri. S-au facut numeroase planuri pentru reconfigurarea procesului de recrutare, pentru motivarea lor si implicarea lor in organizatie, s-a discutat intens despre cum.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )