Libnet.ro
UNICEF

21:30

Comemorare cu scandal pentru victimele din Colectiv: Unul dintre supravietuitori a cerut comision pentru organizarea unui concert caritabil (VIDEO)

B1 B1,
Comemorare cu scandal pentru victimele din Colectiv: Unul dintre supravietuitori a cerut comision pentru organizarea unui concert caritabil (VIDEO)

Comemorarea victimelor din Colectiv, sub semnul scandalului. La aproape un an dupa tragicul eveniment in care au pierit 64 de oameni, supravietuitorii se lupta pentru intaietate. Victimele s-au. continuă pe B1

Unul dintre israelienii implicati in dosarul Black Cube scapa de arest

Curtea de Apel Bucuresti a decisinlocuirea arestului la domiciliu cu masura controlului judiciar pentru Ron Weiner, unul dintre israelienii de la Black Cube implicat in dosarul de hartuire a.

Unul dintre cei trei membri ai comisiei care a sustinut ca Toba nu a plagiat e acuzat si el de plagiat. A fost copiata pana si o eroare de tehnoredactare

Unul dintre cei trei membri ai comisiei de specialitate din cadrul CNATDCU ce a redactat un raport potrivit caruia Petre Toba nu a plagiat este acuzat si el de plagiat. Cinci articole publicate in perioada 2012-2014 de profesorul universitar Marin Claudiu Tupulan de la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti sunt suspecte de plagiat,scrie Centrul Roman pentru Jurnalism de Investigatie.

Unul dintre fondatorii Facebook doneaza 20 mil. dolari candidatei democrate Hillary Clinton

Unul dintre fondatorii Facebook, Dustin Moskovitz, si sotia sa vor dona 20 de milioane de dolari candidatei democrate Hillary Clinton si partidului sau, pentru alegerile din 8 noiembrie, relateaza AFP, precizand ca este vorba de o suma considerabila.

Unul dintre fondatorii Facebook se implica in alegerile din SUA: doneaza 20 de milioane de dolari

Miza alegerilor din SUA este enorma din cauza viziunilor total diferite ale celor doi candidati la postul de presedinte al Americii. Nu ar trebui sa ne mire ca unele persoane publice se implica direct in campania prezidentiala, uneori prin sume enorme de bani. Unul dintre fondatorii Facebook, a anuntat ca va dona 20 de milioane [].

A inceput scoala, dar fara manuale pentru elevii din clasa a IV-a (VIDEO)

Incepe scoala, dar fara manuale pentru elevii din clasa a IV-a! Lipsesc cartile de Limba romana, Matematica, Limba engleza, Stiinte ale naturii, Istorie si Geografie, informeaza B1 TV.

Investitiile in infrastructura energetica, o solutie sigura pentru iesirea din criza blocajelor financiare

Investitiile in infrastructura energetica reprezinta o solutie sigura pentru iesirea din criza blocajelor financiare si pentru cresterea economica atat in Romania, cat si in Europa, a declarat Mihai Paun, vicepresedinte in cadrul Asociatiei Profesionale Centrul Roman al Energiei, la cea de-a patra editie a conferintei BURSA ENERGIA iN PRIZA.

TorrentLocker, unul dintre cei mai periculosi virusi, a devenit si mai avansat

TorrentLocker, analizatanalizat pentru prima datain anul 2014, este inca activ, iar datorita modului in care acesta vizeaza victimele potentiale cu spam directionat, reuseste sa evite atentia pe care o primeste cel mai proeminent cripto-ransomware. Cu toate acestea, cercetatorii de la ESET au continuat sa urmareasca evolutia acestui malware si au descoperit o serie de imbunatatiri [].

DEZVALUIRI CRJI. Profesori importanti din conducerea Academiei de Politie lucreaza intr-o veritabila retea de plagiat. Unul dintre ei a incercat sa-l scape pe ministrul Petre Toba

Cinci articole publicate in perioada 2012-2014 de profesorul universitar Marin Claudiu Tupulan, de la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti, sunt suspecte de plagiat.

Meciul din Liga 1 dintre Targu Mures si Dinamo a fost oprit pentru 6 minute: Ambulanta a patruns pe gazon pentru a prelua un fan dinamovist (FOTO)

Meciul dintre Targu Mures si Dinamo a provocat emotii puternice tuturor celor prezenti pe gazon si in tribune dupa ce ambulanta a patruns pe teren in minutul 8 al meciului. Un suporter al lui Di.

Votul in diaspora: Au mai ramas trei zile pentru romanii din afara tarii sa se inscrie in Registrul electoral/ AEP: peste 9100 cereri de inscriere pana luni

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat luni ca au mai ramas doar trei zile pana la incheierea perioadei de inscriere a romanilor din strainatate in Registrul electoral pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, iar Autoritatea Electorala Permanenta AEP) anunta ca, pana la data de 12 septembrie 2016, au fost validate 9. 116 cereri de inscriere. Dintre acestea, 6. 673 mentioneaza optiunea pentru votul prin corespondenta, iar 2. 443 pentru votul in sectiile de votare.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )