Libnet.ro
UNICEF

10:30

Incident cu caracter rasist intr-un tramvai din orasul britanic Manchester: Esti un nenorocit de imigrant, intoarce-te in Africa! (VIDEO)

B1 B1,
Incident cu caracter rasist intr-un tramvai din orasul britanic Manchester: Esti un nenorocit de imigrant, intoarce-te in Africa! (VIDEO)

Un incident cu caracter rasist s-a produs intr-un tramvai din orasul Manchester, dupa ce un adolescent a fost filmat in timp ce il jignea pe un barbat pe care il considera imigrant, potrivit dc. continuă pe B1

Esti un nenorocit de imigrant, intoarce-te in Africa!. Incident violent intr-un tramvai in orasul britanic Manchester

Autoritatile britanice investigheaza un incident cu caracter rasist produs intr-un tramvai din orasul Manchester, dupa ce un adolescent a fost filmat in timp ce il jignea pe un barbat pe care.

VIDEO Incident rasist intr-un tramvai din orasul britanic Manchester: Trebuie sa fii repatriat; esti un papagal, coboara acum!

In contextul semnalelor referitoare la faptul ca rezultatul referendumului provoaca tensiuni si reactii izolate la adresa cetatenilor UE din Marea Britanie, cu caracter care poate fi considerat discriminatoriu, Ministerul Afacerilor Externe indeamna cetatenii romani care au cunostiinta de astfel de incidente sa informeze atat autoritatile britanice competente, cat si Ambasada Romaniei la Londra.

Momente groznice intr-o benzinarie din Malaezia. Ce a facut un copil de a incendiat masina in care se afla (VIDEO)

O masina a luat foc intr-o benzinarie din Malaezia. in interiorul masinii se afla un copil, lasat de mama sa in timp ce aceasta a mers sa alimenteze masina cu combustibil. Nu se stie cu.

2.000.000 de tigari de contrabanda, descoperite intr-un TIR din Moldova

000 de tigari de contrabanda, descoperite intr-un TIR din Moldova .

Un cunoscut luptator de K-1 a fost ales viceprimar intr-o localitate din Vaslui

Daniel Alexandru, luptator in circuitul Superkombat, a fost ales, la doar 27 de ani, viceprimar al comunei vasluiene Banca, scrie Agerpres. Absolvent al Facultatii de Drept din Iasi si cu un master.

Imagini nemaivazute intr-un oras din Romania! Primarul, in apa pana la genunchi ca sa desfunde canalizarile

Noul primar din Curtea de Arges a oferit imagini spectaculoase localnicilor, dar si internautilor. intr-o filmare aparuta pe internet, edilul a intrat imbracat in balta din centrul orasului ca.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )