Libnet.ro
UNICEF

08:15

Imagini nemaivazute intr-un oras din Romania! Primarul, in apa pana la genunchi ca sa desfunde canalizarile

Antena3 Antena3,
Imagini nemaivazute intr-un oras din Romania! Primarul, in apa pana la genunchi ca sa desfunde canalizarile

Noul primar din Curtea de Arges a oferit imagini spectaculoase localnicilor, dar si internautilor. intr-o filmare aparuta pe internet, edilul a intrat imbracat in balta din centrul orasului ca. continuă pe Antena3

Momente groznice intr-o benzinarie din Malaezia. Ce a facut un copil de a incendiat masina in care se afla (VIDEO)

O masina a luat foc intr-o benzinarie din Malaezia. in interiorul masinii se afla un copil, lasat de mama sa in timp ce aceasta a mers sa alimenteze masina cu combustibil. Nu se stie cu.

2.000.000 de tigari de contrabanda, descoperite intr-un TIR din Moldova

000 de tigari de contrabanda, descoperite intr-un TIR din Moldova .

Cele mai frumoase masini din Romania, pe podium la Concursul de Eleganta Sinaia

Treizeci de automobile vor fi expuse sambata la Domeniul Regal Peles, vehicule istorice detinute de colectionari din Romania, Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova.

Programatorii din Romania, premiati in Irlanda

CoderDojo este o miscare internationala creata la Dublin Irlanda) in 2011 pentru a oferi sprijin copiilor interesati de programare, scrie pressalert. in ultimii trei ani, intr-un eveniment.

Managerul Spitalului C.C.Iliescu, Serban Bubenek: In spitalele din Romania nu exista in momentul de fata dezinfectanti pe baza de chlorhexidina

Unul dintre cei mai puternici dezinfectanti de piele, chlorhexidina, recomandat de ghidurile americane si europene, lipseste momentan din spitalele romanesti, ceea ce ne plaseaza teoretic intr-o situatie de malpraxis, atrage atentia managerul Spitalului C. Iliescu, Prof. Dr. Serban Bubenek, potrivit Mediafax.

Un cunoscut luptator de K-1 a fost ales viceprimar intr-o localitate din Vaslui

Daniel Alexandru, luptator in circuitul Superkombat, a fost ales, la doar 27 de ani, viceprimar al comunei vasluiene Banca, scrie Agerpres. Absolvent al Facultatii de Drept din Iasi si cu un master.

Atentat intr-o piata din Pakistan. Cel putin trei persoane au murit

O bomba atasata de o bicicleta a explodat in apropierea unei piete din sudul Pakistanului, provocand moartea a cel putin trei persoane si ranirea altor 30. Atentatul nu a fost revendicat, ins.

A murit un important proprietar de hoteluri si malluri din Romania

Magnatul israelian Mordechai Moti) Zisser, cel care a construit unul dintre cele mai mari imperii in imobiliarele din Israel, a murit rapus de cancer, la varsta de 60 de ani. Acestaa murit pe 23.

Cea mai mare pensie din Romania: 29.000 lei

Cel mai mare cuantum al pensiei din sistemul public de stat este de 28. 825 de lei si este achitat unei persoane din Bucuresti, conform datelor furnizate de Casa Nationala de Pensii Publice, informeaza.

O mare jurnalista din Romania are cancer. Si are nevoie de ajutor

Simona Catrina este una dintre cele mai iubite jurnaliste din tara noastra, iar textele ei pline de umor si dulce otrava ne-au facut, de mii de ori in ultimii ani, sa zambim sau chiar sa hohotim de ras ca nebunii, sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )