Libnet.ro
UNICEF

09:45

Incident macabru la Cluj: Un bebelus de doua luni a murit dupa ce ar fi fost aruncat pe geam de mama sa

Hotnews Hotnews,
 Incident macabru la Cluj: Un bebelus de doua luni a murit dupa ce ar fi fost aruncat pe geam de mama sa

Un bebelus in varsta de doua luni a murit, marti, dupa ce mama sa l-ar fi aruncat pe geam, de la etajul al doilea al unui imobil din municipiul Cluj-Napoca, anchetatorii sustinand ca din primele cercetari reiese ca aceasta ar fi suferit un episod depresiv, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Bebelus de doua luni, aruncat de mama sa pe geam, in Cluj

Un bebelus in varsta de doua luni a murit, marti, dupa ce mama sa l-ar fi aruncat pe geam, de la etajul al doilea al unui bloc din Cluj-Napoca. Procurorii au stabilit ca mama ar fi suferit un episod depresiv si de aceea a recurs la acest gest.

Un bebelus de doua luni din Cluj a murit dupa ce ar fi fost aruncat pe geam de mama

Politistii spun ca la ora 14. 30 au fost sesizati ca un nou-nascut ar fi cazut de la etajul al doilea al unei cladiri. Bebelusul a murit.

Cel putin 10 oameni au murit, dupa ce un autocar a EXPLODAT in Pakistan

Cel putin zece persoane au murit, luni, iar alte 23 au fost ranite in explozia unei bombe care a vizat un autocar la Quetta, in provincia Belucistan sud-vestul Pakistanului), au informat surse oficiale.

Un barbat aflat la bordul unui avion Aer Lingus a murit dupa ce ar fi muscat un alt pasager si a fost imobilizat. O femeie a fost retinuta, in bagajul sau fiind gasita o substanta suspecta

Un barbat in varsta de 24 de ani a murit duminica dupa-amiaza, la bordul unui avion Air Lingus care se deplasa pe ruta Lisabona Portugalia) - Dublin Irlanda), dupa ce a inceput sa se agite si ar fi muscat unalt pasager, scrie RTE. ie, site-ul radiodifuzorului public irlandez Raidio Teilifis Eireann. Potrivit The Guardian, o femeie de nationalitate portugheza a fost retinuta de autoritatile irlandeze dupa ce in bagajul sau a fost descoperita o substanta suspecta, neidentificata deocamdata.

Ashlee Simpson, o mamica extrem de mandra. Iata cum arata fiica ei de doua luni (Foto)

A devenit mamica pe 30 iulie pentru a doua oara, iar Ashlee Simpson este extrem de mandra de noua ei comoara.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )