Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cel putin 10 oameni au murit, dupa ce un autocar a EXPLODAT in Pakistan

România Liberă România Liberă,
Cel putin 10 oameni au murit, dupa ce un autocar a EXPLODAT in Pakistan

Cel putin zece persoane au murit, luni, iar alte 23 au fost ranite in explozia unei bombe care a vizat un autocar la Quetta, in provincia Belucistan sud-vestul Pakistanului), au informat surse oficiale. continuă pe România Liberă

Cel putin 12 morti dupa scufundarea unei nave ucrainene in Marea Neagra, in apropierea Romaniei

Cel putin 12 oameni s-au inecat dupa ce o ambarcatiune ucraineana s-a scufundat sambata dupa-amiaza in Marea Neagra, la sud de portul ucrainean Odesa si la aproximativ 120 de kilometri nord-est de Sulina, informeaza BBC News online, citat de Mediafax.

Ucraina: Cel putin 12 morti in scufundarea unui vas de pasageri in Marea Neagra, in apropiere de Odesa

Cel putin 12 persoane au murit sambata in scufundarea unui mic vas de pasageri in Marea Neagra, in apropiere de Odesa, in sudul Ucrainei, au anuntat autoritatile regionale.

Ucraina: cel putin 12 morti dupa scufundarea unei ambarcatiuni in Marea Neagra, in apropiere de Odessa

Cel putin 12 persoane si-au pierdut viata, sambata, dupa naufragiul unei mici ambarcatiuni de pasageri in Marea Neagra, in apropiere de portul Odessa sudul Ucrainei), au anuntat autoritatile regionale, citate de AFP.

Slovenia: Cel putin 600 de imigranti au ajuns in tara

Cel putin 600 de imigranti au ajuns in Slovenia, sambata dimineata, dupa inchiderea in noaptea de vineri spre sambata a granitei ungaro-croate si cel putin 1. 800 sunt asteptati in urmatoarele ore.

Cel putin 13 intalniri periculoase intre avioane rusesti si turcesti la frontiera cu Siria

Cel putin 13 intalniri periculoase intre avioane turcesti si rusesti au avut loc in apropiere de frontiera Turciei cu Siria, in perioada 3-10 octombrie, a declarat joi la Moscova Ali Kemal Aydin, adjunctul ministrului turc de Externe, relateaza Reuters online.

Proiect de lege adoptat de Senat: Femeile care au nascut cel putin trei copii beneficiaza de reducerea varstei standard de pensionare

Senatul a aprobat, luni, completarea Legii privind sistemul unitar de pensii publice astfel incat femeile care au realizat stagiul complet de cotizare si care au nascut cel putin trei copii sa beneficieze de reducerea varstei standard de pensionare, potrivit Agerpres.

Cel putin 40 de luptatori SI, ucisi intr-un raid aerian

Cel putin 40 de combatanti ai Statului Islamic au fost ucisi intr-o lovitura aeriana asupra unui convoi in provincia siriana Hama, a anuntat, duminica, Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO).

Cel putin patru palestinieni au fost ucisi dupa atacuri cu cutit contra unor israelieni

Patru palestinieni au fost impuscati mortal si unul ranit, sambata, dupa ce au incercat sa injunghie israelieni, printre care mai multi soldati, in Cisiordania ocupata si Ierusalimul de Est, in noi violente dificil de a fi oprite, scrie Agerpres.

Explozie in Brazilia: O scurgere de gaze a daramat mai multe cladiri. Cel putin 10 persoane au fost ranite

O explozie in Brazilia a provocat haos, mai multe cladiri fiind nivelate in urma deflagratiei, care s-a soldat si cu 10 raniti, relateaza Fox News, citati de Mediafax.

Un barbat aflat la bordul unui avion Aer Lingus a murit dupa ce ar fi muscat un alt pasager si a fost imobilizat. O femeie a fost retinuta, in bagajul sau fiind gasita o substanta suspecta

Un barbat in varsta de 24 de ani a murit duminica dupa-amiaza, la bordul unui avion Air Lingus care se deplasa pe ruta Lisabona Portugalia) - Dublin Irlanda), dupa ce a inceput sa se agite si ar fi muscat unalt pasager, scrie RTE. ie, site-ul radiodifuzorului public irlandez Raidio Teilifis Eireann. Potrivit The Guardian, o femeie de nationalitate portugheza a fost retinuta de autoritatile irlandeze dupa ce in bagajul sau a fost descoperita o substanta suspecta, neidentificata deocamdata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )