Libnet.ro
UNICEF

00:07

Incident socant in Capitala. O macara a cazut peste o masina in care erau trei oameni

Antena3 Antena3,
Incident socant in Capitala. O macara a cazut peste o masina in care erau trei oameni

Bratul unei macarale s-a prabusit peste un autoturism in care se aflau trei persoane. Douadintre acestea au iesit din masina la scurt timpdupaimpact, insa a treia este. continuă pe Antena3

FOTO VIDEO O macara a cazut peste o masina in mers, in centrul Capitalei. Un barbat a fost ranit grav, fiind scos cu greutate din autoturism - UPDATE

O macara de mare tonaj a cazut peste o masina aflata in mers, in care erau patru persoane, incidentul avand loc pe o strada din centrul Bucurestiului. Un barbat a ramas incarcerat, pompierii intervenind pentru a-l scoate din autoturism. Imaginile de la fata locului arata ca pe macara este numele companiei de constructii Apolodor, unul dintre cei mai importanti jucatori pe segmentul demolarilor, potrivit prezentarii de pe pagina de internet a firmei. UPDATE Primaria Capitalei: ISC si ISCIR fac verificari in cazul macaralei cazute pe masina.

Incident socant in Capitala. O macara a cazut peste o masina in care erau patru oameni. Care e starea victimelor

UPDATE -Soferul autoturismului avariat este cel care se afla intr-o stare mai grava, avand probleme la nivelul picioarelor. UPDATE - Barbatul incarcerat in autoturismul peste care a cazut bratul unei.

O macara a cazut peste o masina, in centrul Capitalei. Soferul este grav ranit

O macara turn, aflata pe un santier din centrul Bucurestiului, a cazut peste un automobil care circu.

Accident TERIBIL in Bucuresti: O MACARA a CAZUT peste o masina. Bilantul victimelor (VIDEO)

UPDATE: in autoturism erau patru persoane, nu trei, cum aratau informatiile initiale. Una dintre ele este in stare grava. Victima ramasa blocata in autoturism a fost scoasa si transportata la.

Accident TERIBIL in Bucuresti: O MACARA a CAZUT peste o masina. Bilantul victimelor (FOTO, VIDEO)

UPDATE: in autoturism erau patru persoane, nu trei, cum aratau informatiile initiale. Una dintre ele este in stare grava, arata B1 TV. Victima ramasa blocata in autoturism a fost scoasa si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )