Libnet.ro
UNICEF

05:30

Incident socant in Marea Britanie! 13 oameni au cazut in gol dupa prabusirea balconului unei cladiri istorice

Antena3 Antena3,
Incident socant in Marea Britanie! 13 oameni au cazut in gol dupa prabusirea balconului unei cladiri istorice

Treisprezece persoane au fost ranite dupa prabusirea unui balcon al hotelului istoric Bovey Castle, din Dartmoor, Marea Britanie. Printre raniti se afla si persoane care erau in afara cladirii,. continuă pe Antena3

Marea Britanie: Dupa Brexit, in regat a crescut numarul delictelor motivate de ura, apreciaza ambasadele europene

Marea Britanie: Dupa Brexit, in regat a crescut numarul delictelor motivate de ura, apreciaza ambasadele europene .

Marea Britanie a recunoscut ca a luat parte la raidurile coalitiei internationale, in care au murit peste 60 de militari sirieni

Marea Britanie a anuntat ca a luat parte la raidurile coalitiei internationale care au avut loc in noaptea de sambata spre duminica si care au lovit, din greseala, pozitiile fortelor guvernamentale siriene din apropiere de Deir ez-Zur, provocand moartea a peste 60 de militari sirieni.

FOTO. Grave erori de securitate pe aeroportul din Atena. Un sirian a trecut de cinci puncte de control cu un pasaport fals si a ajuns in Marea Britanie. Puteam fi jihadist, spune el

Un imigrant sirian a intrat ilegal in Marea Britanie cu o cursa aeriana a companiei Ryanair, folosind un pasaport fals furnizat de un grup de extremisti politici, au dezvaluit jurnalistii de la Daily Mail.

Marea Britanie pregateste o arma incredibila, in valoare de 800 de milioane de lire sterline

Marea Britanie vrea sa dezvolte o arma laser de ultima gneratie, capabila sa distruga rachete in zbor, anunta Mirror. Secretarul de aparare Michael Fallon a anuntat ca Ministerul Justitiei inc.

La un an de la declansarea scandalului Dieselgate, Volkswagen nu a reusit sa repare decat 10% dintre vehiculele aflate in Marea Britanie

La un an de la declansarea scandalului Dieselgate, Volkswagen nu a reusit sa repare decat 10% dintre vehiculele aflate in Marea Britanie .

Romania a inregistrat cel mai mare excedent comercial cu Marea Britanie, Insulele Marshall si Algeria

Tara noastra a inregistrat cel mai mare excedent comercial in raport cu Marea Britanie, Insulele Marshall si Algeria, in primele cinci luni ale acestui an, potrivit datelor Ministerului Economiei.

Marea Britanie nu va primi acces la piata unica a UE decat daca Londra accepta libertatea de miscare a lucratorilor

Marea Britanie nu va primi acces la piata unica a Uniunii Europene decat daca Londra accepta la randul sau libertatea de miscare a lucratorilor, drept care sta la temelia UE, au declarat inalte oficialitati ale UE dupa summitul blocului european de la Bratislava, transmite Reuters.

Jean Claude-Juncker, someaza Marea Britanie sa lanseze urgent procedura iesirii din UE

Marea Britanie trebuie sa lanseze cat mai rapid procedura pentru iesirea din Uniunea Europeana, pentru a se pune capat situatiei de incertitudine, solicita presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, avertizand ca UE nu vrea sa fie tinuta pe loc de Londra.

Jean Claude-Juncker someaza Marea Britanie sa lanseze urgent procedura iesirii din UE

Marea Britanie trebuie sa lanseze cat mai rapid procedura pentru iesirea din Uniunea Europeana, pentru a se pune capat situatiei de incertitudine, solicita presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, avertizand ca UE nu vrea sa fie tinuta pe loc de Londra.

Juncker someaza Marea Britanie sa declanseze iesirea din UE

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat ca Marea Britanie trebuie trebuie sa lanseze cat mai rapid procedura pentru iesirea din Uniunea Europeana si a avertizat ca UE nu vrea sa fie tinuta pe loc de Londra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )