Libnet.ro
UNICEF

06:00

INCIDENT SOCANT! Patru baieti de 13 ani din Marea Britanie ar fi violat o eleva: Suspectii au fost ARESTATI

B1 B1,
INCIDENT SOCANT! Patru baieti de 13 ani din Marea Britanie ar fi violat o eleva: Suspectii au fost ARESTATI

Patru baieti cu varste intre 13 si 14 ani, din Marea Britanie, sunt suspectati ca au violat in grup o eleva, cel mai probabil de aceeasi varsta cu ei, acestia fiind arestati in. continuă pe B1

Patru baieti si o crima ODIOASA! Londra ZGUDUITA de un incident nemaiintalnit

Trei baieti de 13 si unul de 14 ani din Marea Britanie, sunt suspectati ca au violat in grup o eleva, cel mai probabil de varsta cu ei. Politia a actionat imediat, iar baietii au fost retinuti i.

SUA: Rex Tillerson ameninta ca va bloca accesul Beijingului la insulele disputate din marea Chinei de Sud

Statele Unite vor trimite un semnal clar Beijingului pentru a-i interzice accesul la insulele disputate din marea Chinei de sud, unde gigantul asiatic isi multiplica lucrarile de constructii, a afirmat miercuri secretarul de stat nominalizat de Donald Trump, Rex Tillerson - amenintare care nu a mai fost folosita pana acum de Washington, scrie AFP.

Scandal MONSTRU la Spitalul Judetean Targoviste dupa moartea unui baiat de 13 ani: MASCATII au intervenit in forta!

Tragedie la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste unde un adolescent in varsta de 13 ani s-a stins din viata. Rudele acestuia au povestit ca baiatul a fost internat pe 26 decembrie si op.

BILANT: 13 localitati din judetele Constanta, Braila si Buzau au ramas FARA CURENT ELECTRIC

Un numar de 13 localitati din judetele Constanta, Braila si Buzau nu au, miercuri dimineata, energie electrica din cauza viscolului, informeaza news. ro.

Chinei nu ar trebui sa i se permita accesul la insulele din Marea Chinei de Sud

Secretarul de stat al SUA desemnat de Trump, Rex Tillerson, a declarat ieri ca nu ar trebui sa i se permita Chinei accesul la insulele artificiale pe care le-a construit in Marea Chinei de Sud, afirmatie care deschide calea unei dispute diplomatice severe intre Washington si Beijing, informeaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )