Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Incredibil! Mariah Carey plateste 150.000 de euro pentru vacanta cainilor ei!

ADPM ADPM,
Incredibil! Mariah Carey plateste 150.000 de euro pentru vacanta cainilor ei!

Mariah Carey nu se uita la bani atunci cand vine vorba de confortul cainilor ei de companie. Vedeta a platit 150. 000 de euro pentru ca cele opt patrupede sa petreaca o vacanta in Bristol, Marea Britanie. Iata pentru ce!. continuă pe ADPM

Extravaganta de vedeta: Mariah Carey va plati 193.500 de dolari pentru o vacanta a cainilor ei

Cantareata americana Mariah Carey va plati 115. 000 de lire sterline 193. 500 dolari) pentru a-i trimite pe cei opt caini ai sai intr-o vacanta de lux, in Marea Britanie.

Compania Nationala de Autostrazi plateste un milion de euro pentru a proteja de furturi si gunoaie peste 180 de kilometri de autostrada

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) va plati 4,53 milioane de lei 1,02 milioane de euro), cu TVA, pentru servicii de paza a patrimoniului a 183 de kilometri de autostrada, pe o perioada de un an, in cadrul a sase contracte atribuite in perioada 30 iulie - 6 august.

1 milion de euro pentru protectia a 180 de km de autostrada in fata furturilor

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri va plati peste un milioan de euro fara TVA pentru paza vreme de un an a 183 de kilometri de autostrada.

Romanii aloca circa 250 de euro pentru minivacanta de Sfanta Maria

Majoritatea turistilor se orienteaza pentru petrecerea minivacantei de Sfanta Maria catre zone din Romania, aflate la cel mult 250 de kilometri de casa, avand programat un buget mediu de 250 de euro, a declarat, pentru AGERPRES, Cristina Basarab, brand manager al agentiei de turism Eximtur.

BERD acorda 10 milioane de euro pentru modernizarea serviciilor de apa si canalizare din tara

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) acorda un nou imprumut in valoare de pana la 10 milioane euro catre SC Raja SA Constanta, unul din cei mai mari operatori de servicii de apa din Romania, in vederea modernizarii serviciilor de apa si canalizare, informeaza un comunicat remis astazi redactiei.

Doua milioane de euro pentru aplicatii de masurare a poluarii aerului si a nivelului de zgomot

Doua aplica and tii pentru mobil pentru a masura poluarea aerului and si nivelul zgomotului au fost dezvoltate de cercetatori din Belgia, Germania, Italia and si Marea Britanie in cadrul proiectului EveryAware, la care Comisia Europeana a contribuit cu doua milioane de euro, a informat ieri executivul comunitar, potrivit EFE.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )