Libnet.ro
UNICEF

15:45

Indemnizatia pentru cresterea copilului se majoreaza incepand de astazi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Indemnizatia pentru cresterea copilului se majoreaza incepand de astazi

Limita minima a indemnizatiei pentru cresterea copilului creste, de la 1 iulie, la 85% din salariul minim brut pe tara garantat in plata, respectiv 1. 063 lei salariul minim este 1. 250 lei), fata de 600 lei in prezent, iar persoanele care au optat pentru o perioada de concediu pentru cresterea copilului de pana la un an se pot intoarce pentru a beneficia de perioada prelungita de doi ani de zile, potrivit unui comunicat al Ministerului Muncii. continuă pe Ziarul Bursa

De vineri se mareste indemnizatia pentru copii

Limita minima a indemnizatiei pentru cresterea copilului creste, de la 1 iulie, la 85% din salariul minim brut pe tara garantat in plata, adica la 1. 063 de lei.

1 Iulie: Indemnizatia minima de crestere a copilului creste de la 600 lei la 1.063 de lei

Noile norme de aplicare a concediului si indemnizatiei pentru cresterea copilului CICC) vor intra in vigoare la 1 iulie 2016, limita minima a indemnizatiei urmand sa creasca la 1. 063 de lei, fata de 600 de lei, cat este in prezent, anunta Ministerul Muncii, potrivit Mediafax.

Plecarea Regatului Unit face mai mult loc in Uniune pentru cresterea inclinatiilor centraliste

Plecarea Regatului Unit face mai mult loc in Uniune pentru cresterea inclinatiilor centraliste si a reglementarilor stufoase si ineficiente, care vor sufoca pietele si competitivitatea, a precizat economistul Lucian Croitorul intr-o analiza publicata pe platforma opiniibnr. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1967 seconds )