Libnet.ro
UNICEF

01:05

India: Cel putin 18 persoane au murit dupa ce un vas supraaglomerat s-a scufundat

B1 B1,
India: Cel putin 18 persoane au murit dupa ce un vas supraaglomerat s-a scufundat

Un vas supraaglomerat cu lucratori s-a scufundat in weekend in apropiere de o localitate din statul Bengalul de Vest, din estul Indiei, cel putin 18 persoane pierzandu-si viata, informeaza. continuă pe B1

Trei persoane au deschis focul intr-o cafenea din nordul Irakului: Cel putin 12 oameni au fost ucisi si alti 25 au fost raniti

Cel putin 12 persoane au fost ucise si alte 25, ranite, dupa ce trei oameni inarmati au deschis focul intr-o cafenea din orasul predominant siit Balad, nordul Irakului, informeaza.

Accident intr-un parc de distractii din India. Cel putin un mort si noua raniti. Totul a fost filmat - VIDEO

Cel putin o persoana a murit, iar alte noua au fost ranite intr-un accident produs in timpul unui test intr-un parc de distractii din India, incidentul fiind surprins de camerele de filmat,.

ISIS a lovit din nou: uzina in flacari, la Bagdad. Cel putin 11 morti si 15 raniti

Cel putin 11 oameni, inclusiv cinci politisti, au fost ucisi intr-un atac comis de reteaua terorista Stat Islamic la o centrala de distributie a gazelor situata la periferia orasului irakian Bagdad,.

Mexic: 24 de balene pilot au murit dupa ce au esuat pe o plaja (VIDEO)

Douazeci si patru de balene au murit dupa ce un grup de douazeci si sapte de cetacee a esuat pe o plaja din Mexic. Un responsabil din cadrul serviciilor mexicane pentru protectia mediului a anuntat ca desi.

Focuri de arma intr-un cimitir din Moscova: Doi oameni au murit in urma altercatiilor (VIDEO)

Cel putin doua persoane au murit, iar alte 20 au fost ranite intr-o bataie generala care a avul loc intr-un cimitir din Moscova, potrivit BBC. in confruntarea din cimitirul Khovanskoye au fost.

Scene de groaza in Ploiesti. Un tanar a murit dupa ce i-a cazut un panou in cap

Un tanar de 34 de ani a avut parte de o moarte cumplita. Barbatul din Ploiesti s-a stins din viata dupa ce un panou metalic a cazut peste el. Acesta se afla pe santier. Medicii au ajuns imediat la fata lo.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2593 seconds )