Libnet.ro
UNICEF

01:05

India: Peste 100 de persoane au murit in urma unei busculade la un templu

B1 B1,
India: Peste 100 de persoane au murit in urma unei busculade la un templu

Peste 100 de persoane au murit si alte 133 au fost ranite, duminica, in timpul unei busculade ce s-a produs duminica, in timpul unei sarbatori religioase din centrul Indiei, potrivit politiei locale, citata. continuă pe B1

Peste 100 de oameni au murit in India dupa ce s-a provocat o busculada pe un pod

Bilantul busculadei de duminica din centrul Indiei, care a avut loc in timpul unei sarbatori religioase, a crescut la 109 morti si 133 de raniti, a anuntat astazi politia.

Peste 100 de infractiuni economice, depistate de politisti in ultima saptamana

Peste 100 de infractiuni economice au fost constatate de politistii structurilor de investigare a fraudelor, in ultima saptamana, 129 de persoane fiind cercetate pentru comiterea acestor fapte.

Peste 100 kilograme de heroina, confiscate in Taiwan

Peste 100 de kilograme de heroina, in valoare de 100 de milioane de dolari, au fost confiscate ieri in Taiwan, aceasta reprezentand cea mai mare captura din ultimii 20 de ani din aceasta tara, conform AFP.

O unitate militara a SRI vrea sa cumpere lapte praf de peste 100.000 de euro

Lapte aromat de peste 100. 000 de euro. Asta vrea sa cumpere o unitate militara a SRI, iar cantitatea nu e una oarecare ci este vorba de cateva zeci de mii de kilograme de lapte praf. Purtatorul de cuvant al SRI,.

FOTOGALERIE Primaria Capitalei a emis autorizatie pentru demolarea partiala a unei cladiri de peste 100 de ani din zona Piata Amzei. Imobilul ar urma sa fie pus la pamant maine continuand moda demolarilor de weekend

Primaria Capitalei a emis autorizatie de demolare partiala pentru o cladire de peste o suta de ani de pe strada Cristian Tell, nr 16-16A, vis-a-vis de Scoala Franceza. Potrivit Asociatiei Salvati Bucurestiul cladirea ar urma sa fie pusa la pamant maine, in incinta aflandu-se deja o echipa de muncitori. Reprezentantii Primariei Capitalei spun ca au fost obligati de instanta sa emita aceasta autorizatie. Potrivit unui studiu istoric facut de Ordinul Arhitectilor Bucuresti aceasta cladire are o valoare exceptionala si ar trebui sa cape statutul de monument istoric. In prezent cladirea se afla in zona protejata Amzei si ar trebui protejata ca atare. In locul imobilului ar urma sa se construiasca un bloc de cinci etaje, potrivit unui plan urbanistic aprobat de Consiliul General Bucuresti.

14 octombrie: Sarbatoarea Sfintei Parascheva. Peste 100.000 de credinciosi au trecut pe la moastele Cuvioasei. Ce se intampla luni la Iasi

Biserica Ortodoxa Romana o sarbatoreste luni pe Sfanta Cuvioasa Parascheva, Ocrotitoarea Moldovei. Moastele Cuvioase, aduse in Moldova de domnitorul Vasile Lupu, se afla in Cetatea Iasilor de 370 ani. Pelerinajul cu ocazia acestei sarbatori este unul dintre cele mai importante de peste an.

UPDATE 14 octombrie: Sarbatoarea Sfintei Parascheva. Peste 100.000 de credinciosi au trecut pe la moastele Cuvioasei. Victor Ponta participa la slujba de la Iasi

Biserica Ortodoxa Romana o sarbatoreste luni pe Sfanta Cuvioasa Parascheva, Ocrotitoarea Moldovei. Moastele Cuvioase, aduse in Moldova de domnitorul Vasile Lupu, se afla in Cetatea Iasilor de 370 ani. Pelerinajul cu ocazia acestei sarbatori este unul dintre cele mai importante de peste an.

Peste 100.000 de oameni la pelerinajul de la moastele Sf. Parascheva: 530 de interventii ale Ambulantei (VIDEO)

Record al numarului de credinciosi la hramul Sfintei Parascheva. Peste 90. 000 de pelerini au trecut pana acum sa se inchine la moastele sfinte, iar alti 28. 000 de pelerini s-au asezat, numai azi, la coada.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )