Libnet.ro
UNICEF

07:45

Indian Wells (m): Roger Federer si Rafael Nadal, in optimile competitiei

Hotnews Hotnews,
 Indian Wells (m): Roger Federer si Rafael Nadal, in optimile competitiei

Roger Federer a obtinut calificarea in optimile de la Indian Wells, elvetianul trecand de Andreas Seppi sportiv care il eliminase de la Australian Open). In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Rafael Nadal. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din turneul masculin de simplu. continuă pe Hotnews

Indian Wells (m): Roger Federer, Rafael Nadal si Tomas Berdych, fara emotii in turul trei - Stanislas Wawrinka, eliminat

Roger Federer, Rafael Nadal si Tomas Berdych s-au calificat in turul trei de la Indian Wells. Stanislas Wawrinka cap de serie numarul sapte) a fost eliminat de Robin Haase. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la competitia californiana.

Indian Wells 2015. Raluca Olaru, eliminata in optimile probei de dublu

Perechea Raluca-Ioana Olaru/Olga Savciuk Romania/Ucraina) a ratat, duminica, calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Indian Wells SUA), dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Indian Wells: Simona Halep vs Varvara Lepchenko, ultimul meci al zilei pe terenul unu (dupa ora 05:30)

Simona Halep va incheia ziua de tenis de la Indian Wells, sportiva din Romania urmand sa o intalneasca pe Varvara Lepchenko SUA - 31 WTA) in ultimul meci de pe terenul unu. Simona va intra in arena dupa meciurile lui Roger Federer si Rafael Nadal.

VIDEO Simona Halep, lovitura meciului cu Varvara Lepchenko - Aplaudata la scena deschisa de publicul de la Indian Wells

Simona Halep a invins-o pe Varvara Lepchenko si s-a calificat in optimile de la Indian Wells. Favorita numarul trei, Halep a reusit si cel mai frumos punct al partidei.

Florin Mergea e in optimi la Indian Wells. Roger Federer a fost eliminat

Dupa ce Horia Tecau si partenerul sau, Julien Rojer, au fost eliminati in primul tur de la Indian Wells, sperantele romanilor pe tabloul masculin sunt legate de Florin Mergea.

S-a stabilit ora partidei de astazi a Simonei Halep, din optimile Indian Wells

Simona Halep va juca marti seara in optimile de finala de la Indian Wells, contra cehoaicei Karolina Pliskova.

Indian Wells: Maria Sarapova, eliminata in optimile de finala/ Si Bouchard paraseste turneul

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, numarul 2 mondial, a fost eliminata in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells Statele Unite), dotata cu premii totale de 5. 235 dolari, fiind invinsa in trei seturi, 3-6, 6-3, 6-2, de italianca Flavia Pennetta, intr-o partida disputata marti. , potrivit Mediafax.

Maria Sarapova, eliminata in optimile de finala la Indian Wells

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, numarul 2 mondial, a fost eliminata in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells Statele Unite), dotata cu premii totale de 5. 235 dolari, fiind.

Presa internationala, despre calificarea Simonei Halep in optimile Indian Wells

Simona Halep va evolua in optimile de finala de la Indian Wells, unde o va intalni pe jucatoarea cehaKarolinaPliskova 15 WTA).

Indian Wells (f): Serena Williams, Simona Halep si Karolina Pliskova, in optimile competitiei

Serena Williams cap de serie numarul unu) nu a avut probleme cu Zarina Diyas 6-2, 6-0), sportiva din SUA calificandu-se in optimile competitiei. In aceeasi faza a turneului au ajuns si Simona Halep, Karolina Pliskova, Carla Suarez Navarro si Elina Svitolina. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la Indian Wells.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )