Libnet.ro
UNICEF

01:05

INFOGRAFIC: Care sunt si cum arata cele mai rezistente smartphone-uri din 2015

România Liberă România Liberă,
INFOGRAFIC: Care sunt si cum arata cele mai rezistente smartphone-uri din 2015

Smartphone-urile rezistente la soc, apa, praf sau accidente au devenit din ce in ce mai populare in ultimii ani si sunt foarte cautate de persoanele care practica ciclism, alpinism sau care lucreaza in medii corozive. Romania libera a selectat cele mai rezistente smartphone-uri pentru anul 2015. Printre telefoane se gasesc si doua brand-uri autohtone: UTOK si Allview. continuă pe România Liberă

Cele mai rezistente telefoane mobile

Atunci cand iti cumperi unul dintre cele mai rezistente telefoane mobile, alegerea o faci in functie de pret si mai ales de conditiile pe care poate sa le indure gadgetul. Am alcatuit un top cu cele mai rezistente telefoane mobile pe care le gasesti pe piata. Fie ca esti un aventurier si faci multe calatorii [].

INFOGRAFIC: Care sunt smartphone-urile care au facut pasul spre VR

Smartphone-urile nu se mai lupta acum doar in procesoare, display-uri si megapixeli pentru camere foto. O noua nisa de piata a fost deschisa odata cu achizitionarea Facebook a pachetului Oculus Rift.

TOP 10 cele mai vandute carti de self-help pe care nu trebuie sa le ratezi

Cartile din categoria self-help au cunoscut un real avant la finele mileniului trecut, iar cererea pentru acest tip de lucrari ramane una ridicata, din moment ce peste 2. 000 de titluri noi sunt publicate anual. Cele mai multe dintre aceste carti iti vand promisiunea de a imbunatati unele aspecte din viata ta - de a te ajuta sa obtii mai mult succes, de a castiga incredere, a renunta la fumat sau de a gasi partenerul de viata ideal.

TOP 10 cele mai vandute carti de self-help pe care nu trebuie sa le ratezi!

Cartile din categoria self-help au cunoscut un real avant la finele mileniului trecut, iar cererea pentru acest tip de lucrari ramane una ridicata, din moment de peste 2. 000 de titluri noi sunt publicate anual. Cele mai multe dintre aceste.

Situatia internetului in Romania - care sunt orasele si furnizorii cu cele mai rapide conexiuni

Despre viteza internetului din Romania s-au spus numai lucruri bune in ultimii ani. Statisticile ne-au plasat in partea de sus a clasamentului, peste tari cu care nu putem concura din alte puncte de vedere. Dar.

SONDAJ Irina Vlah are cele mai mari sanse la functia de bascan

Un sondaj de opinie privind preferintele electorale ale cetatenilor din UTA Gagauzia, prezentat de catre compania Intellect Group, arata ca cele mai multe voturi la functia de guvernator le-ar obtine Irina Vlah, care este vazuta in aceasta functie de 57% dintre respondenti, transmite IPN.

Industria auto riposteaza fata de demonizarea masinilor diesel: Motoarele diesel de astazi sunt cele mai curate realizate vreodata

Una dintre cele mai importanta asociatii auto din Marea Britanie a lansat o contra-campanie care vine in apararea masinilor diesel ce vor fi tot mai dur penalizate in mai multe tari europene. Masinile diesel nu sunt nici pe departe atat de poluante cum sustin cei care vor sa le interzica, iar normele Euro 6 prevad reducerea drastica a emisiilor de oxid de azot, spun initiatorii campaniei. Constructorii auto sunt deranjati de faptul ca in ultimii 20 de ani au fost incurajati sa investeasca masiv in masinile diesel, iar acum totul va fi in zadar.

FOTO. Cum va arata cel mai modern muzeu din lume

Muzeul Viitorului din Dubai are un plan arhitectural inedit. Cladirea va fi construita in forma unui inel oval si va gazdui cele mai moderne si mai interesante inovatii, informeaza Daily Mail.

Elena Udrea: Informatiile ca Udrea ar fi cedat in arest sunt aberatii. Conditiile nu sunt cele mai bune, dar nici de natura sa franga un om ca Udrea

Elena Udrea a transmis luni un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare prin care tinut sa dezminta informatiile din presa potrivit carora ar fi inceput sa planga in.

Tinerii cu care Alba se mandreste: cercetatori si oameni de afaceri de succes in cele mai puternice tari din lume

Cativa tineri care au plecat din Alba au ajuns prin multa munca si inteligenta la mari realizari profesionale. Au devenit cercetatori sau si-au infiintat companii in cele mai renumite tari ale lumii. Numele si activitatea lor sunt modele de viata pentru cei care inca mai incearca sa-si gaseasca rostul in viata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )