Libnet.ro
UNICEF

13:45

Situatia internetului in Romania - care sunt orasele si furnizorii cu cele mai rapide conexiuni

Antena3 Antena3,
Situatia internetului in Romania - care sunt orasele si furnizorii cu cele mai rapide conexiuni

Despre viteza internetului din Romania s-au spus numai lucruri bune in ultimii ani. Statisticile ne-au plasat in partea de sus a clasamentului, peste tari cu care nu putem concura din alte puncte de vedere. Dar. continuă pe Antena3

HARTA penitenciarelor din Romania: care sunt cele mai aglomerate si cati bani sunt cheltuiti cu detinutii

Scandalurile de coruptie din ultimul an au invadat mediul politic si cel de afaceri, multe personaje cunoscute fiind trimise la inchisoare in ultimul an. Nume precum Elena Udrea, Relu Fenechiu si Cristi Borcea au adus in spatiul public discutii despre.

Esti la ovulatie? Afla care sunt simptomele

Daca incerci sa ramai insarcinata, probabil ca vrei sa stii care sunt semnele ce iti indica faptul ca esti la ovulatie. In momentul ovulatiei exista doar o scurta perioada de timp in care ovulul poate fi fertilizat.

Romania contrazice tendinta separatista din Europa? Care sunt sansele unirii cu Republica Moldova

La cateva luni dupa ce 2. 000 de moldoveni au organizat un mars pe strazile Chisinaului pentru a cere unirea Republicii Moldova cu Romania, un grup de parlamentari romani promoveaza ideea reunificarii dintre cele doua tari.

O ia vremea razna? Care sunt mediile temperaturilor din luna martie a ultimilor 100 de ani fata de cele de azi? Scurta cercetare statistica

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Ion Sandu, a anuntat, joi, in videoconferinta cu prefectii, ca vineri noapte va ninge in sudul tarii, inclusiv in Bucuresti, iar daca vantul va depasi 70 de kilometri la ora este posibil sa fie emise coduri portocalii. Vrea omul sa isi faca un program de week-end, iar anunturile meteorologilor il dau peste cap. Prognozele au ajuns sa se schimba in ultimii ani la intervale foarte scurte de timp si nu din cauza ne-priceperii meteorologilor. Pur si simplu asistam la schimbari climatice care fac ca media temperaturilor lunare de acum 100 de ani sa nu mai corespunda cu cea din zilele noastre. Cand eram copil si ma jucam in Maramuresul copilariei, nu-mi aduc aminte de ninsori in martie. A luat-o vremea razna? Sa ne uitam pe cifre.

Cum functioneaza Songbun, sistemul de clasificare sociala din Coreea de Nord? Cum poti ajunge profesor sau politist si care sunt conditiile pentru a locui in capitala

S-ar putea sa nu fie evident din exterior, dar expertii sunt de acord ca in acest moment Coreea de Nord este in procesul unor schimbari semnificative, noteaza The Guardian. Regimul lui Kim Jong-un este serios in ceea ce priveste reformele si promite cresterea veniturilor si o mobilitate sociala mai mare. Dar discutiile despre potentialele reforme lasa in urma intrebarea: ce se va intampla cu songbum, sistemul strict de clasificare sociala si cum vor coexista acestea?.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )