Libnet.ro
UNICEF

07:45

Infografic: Unde sunt cele mai mari amenzi pentru vorbitul la telefon in trafic

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Infografic: Unde sunt cele mai mari amenzi pentru vorbitul la telefon in trafic

Romania este tara europeana care inregistreaza cea mai mare rata a deceselor in urma accidentelor rutiere, potrivit unei statistici a Comisiei Europene CE). Oficialii europeni subliniaza ca neatentia la volan este una dintre principalele cauze ale. continuă pe Wall-Street Ro

Ce candidati la Primarie sunt favorizati de astre. Dintre toti candidatii, are cele mai mari sanse

Ludovic Orban, candidatul PNL la Primaria Bucuresti, are cele mai mari sase la castigarea alegerilor, a spus astrologul Cristina Demetrescu, duminica, la emisiunea News Magazine, de la Antena.

Acestea sunt cele mai ciudate inventii din toate timpurile

Daca o idee nu este absurda la inceput, atunci nu are nicio sansa de reusita, obisnuia sa spuna Albert Einsten. Cele mai ciudate inventii din toate timpurile par sa ii confirme teoria, scrie playtech. r.

Topul domeniilor cu cele mai mari salarii in Romania

Salariile romanilor sunt in crestere in ultima perioada, angajatii din majoritatea domeniilor castigand bani in plus in ultimul an. wall-street. ro iti prezinta domeniile de activitate in care se castiga cel mai bine in prezent, potrivit datelor INS.

Cele mai mari nemultumiri in relatia de cuplu: barbatii au doua mari reprosuri la adresa femeilor

Femeile au o multime de reprosuri sa le faca barbatilor, dar nici barbatii nu se lasa mai prejos cand se plang de partenerele lor. Exista insa deosebiri majore intre nemultumirile celor doua sexe, dupa cum se arata in cartea Ghidul barbatului despre femei.

Faze Tari: Gemenele cu cele mai mari funduri! Traiesc vieti identice ca sa arate la fel; Casa cu susul in jos, creatia bizara a unor arhitecti din Taiwan care atrage turistii; Aceasta este cea mai bantuita casa din lume! Ai curaj sa dormi in ea?

Vrea sa devina tatal a 100 de copii! Are deja 35 si nici nu stie cum ii cheama!Jan Mohammad, un doctor din Pakistan vrea sa devina tatal a 100. La ce se gandesc barbatii in timp ce fac sex cu prostituate. Mai multi barbati care au facut sex cu prostituate au acceptat sa fie intervievati si sa.

Este apa carbogazoasa rea pentru sanatate? Care sunt cele mai comune mituri

In ultima vreme din ce in ce mai multe persoane afirma ca apa carbogazoasa nu este buna pentru sanatate, invocand urmatoarele argumente: este daunatoare dintilor si oaselor, nu este la fel de hidratanta, ingrasa sau provoaca arsuri la stomac. Prevention. com a investigat problema pentru a vedea daca exista totusi o problema si daca persoanele care consuma in mod regulat apa carbogazoasa au de ce sa isi faca griji.

Red Carpet la iHeartRadio Music Awards. Cele mai frumoase aparitii

Cele mai mari nume din industria muzicala din Statele Unite ale Americii au luat parte la decernarea premiilor iHeart Radio. A fost o seara spectaculoasa, pe scena urcand U2, Taylor Swift sau Zayn Malik, insa toata atentia a fost concentrata, ca de obicei, pe covorul rosu. Selena Gomez si Zendaya au fost favoritele criticilor de moda in acest an.

Cele mai muncitoare zodii: cine se taraste pe coate pentru reusita si pentru ce nativ munca este o placere

Se spune ca femeile din zodiile Capricorn, Pesti sau Rac sunt cele mai harnice si ca fac orice numai sa leneveasca nu. Iata care sunt cele mai muncitoare zodii, indiferent de sex, si care sunt caracteristicile acestora cand vine vorba de orice fel de activitate.

Cele mai bune fructe de consumat dimineata

Fructele sunt extrem de bogate in minerale, vitamine si fibre, atat de necesare ca noi sa fim energici si sanatosi. De aceea, acestea nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia noastra zilnica. Afla din acest articol care sunt cele mai bune fructe de consumat dimineata!.

eMAG: cele mai bune reduceri din aceasta saptamana

EMAG are o noua serie de reduceri in aceasta saptamana, la o gama variata de produse. in cazul in care itidoreai un telefon mobil produs de una dintre cele doua mari companii din Coreea, trebuie sa stii ca eMAG are o serie de reduceri importante la aceste dispozitive. Mai sunt vizate, printre altele, tabletele Android [].

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )