Libnet.ro
UNICEF

18:30

Informarea meteo de polei, ninsori si intensificari ale vantului a fost prelungita pana miercuri, la ora 10.00

B1 B1,
Informarea meteo de polei, ninsori si intensificari ale vantului a fost prelungita pana miercuri, la ora 10.00

Informarea meteo de polei, ninsori si intensificari ale vantului a fost prelungita pana miercuri dimineata, la ora 10. 00, anunta Administratia Nationala de Meteorologie. Polei, ninsori si. continuă pe B1

Avertizare ANM: Ninsori, intensificari ale vantului si polei. Zonele afectate din tara

ANM a emis o avertizare de ninsori moderate cantitativ, intensificari ale vantului, precipitatii mixte, polei, in intervalul 07 decembrie, ora 14:00 08 decembrie, ora 10:00. Avertizare ANM: Ninsori,.

Alerta ANM! Ninsori, intensificari ale vantului, precipitatii mixte si polei! Prognoza speciala pentru Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de ninsori moderate cantitativ, intensificari ale vantului, precipitatii mixte, polei, in intervalul 07 decembrie, ora 14:00 08 decembrie, ora 10:00, in Oltenia, sudul Banatului si local in Muntenia, precum si in Muntii Banatului, in Carpatii Meridionali si de Curbura.

Avertizare meteo de vreme severa in sudul tarii. Meteorologii anunta ninsori si polei

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare privind ninsori moderate cantitativ, intensificari ale vantului, precipitatii mixte si polei, valabila in toata tara incepand de astazi, 7 decembrie de la ora 14, pana marti 8 decembrie, ora 10.

ANM: Polei, vant intens si ninsori in sudul si estul tarii. Avertizarea meteorologilor pentru Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti dimineata, o noua informare meteo de polei, ninsori si intensificari ale vantului, care este valabila de astazi de la ora 10:00, pana miercuri la ora 10:00. in intervalul mentionat, in sud-estul tarii se vor semnala precipitatii predominant sub forma de ploaie, iar pe alocuri vor fi depuneri de polei, cu o probabilitate mai ridicata in Baragan si in sud-estul Moldovei.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )