Libnet.ro
UNICEF

01:05

Informatorul care a permis gasirea si eliminarea liderului Statului Islamic, recompensat generos

Adevărul Adevărul,
Informatorul care a permis gasirea si eliminarea liderului Statului Islamic, recompensat generos

O persoana care a furnizat informatii ce au condus la Abu Bakr al-Baghdadi, mort in weekend, urmeaza sa primeasca intreaga recompensa sau o parte a recompensei in valoare de 25 de milioane de dolari promisa oricui ar fi oferit informatii cruciale despre liderul Statul Islamic, dezvaluie The Washington Post WP), relateaza AFP. continuă pe Adevărul

VIDEO Ciobanii irakieni au gasit comoara liderului Statului Islamic: 25 de milioane de dolari

25 de milioane de dolari, o parte din prada de razboi ingropata de liderul Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi si tovarasii sai in desertul al-Anbar, a fost descoperita de ciobanii irakieni, a povestit intr-un interviu acordat televiziunii Al Arabiya, unul dintre oamenii de incredere ai liderului Daesh.

Cainele care l-a alergat pe liderul Statului Islamic a fost invitat la Casa Alba (FOTO)

Cainele erou care a contribuit decisiv la moartea lidrului Statului Islamic a fost invitat de presedintele american Donald Trump la Casa Alba, anunta The New York Times NYT). Dupa ce a dezvaluit o.

Cainele care l-a alergat pe liderul Statului Islamic a fost invitat la Casa Alba

Presedintele american Donald Trump l-a invitat la Casa Alba pe cainele erou care a alergat in tunel dupa liderul Statului Islamic si a ramas ranit in urma operatiunii, scrie The New York Times NYT).

DONALD TRUMP A ANUNTAT, IERI Liderul Statului Islamic s-a sinucis in timpul unui raid aerian

Liderul Statului Islamic SI) Abu Bakr al-Baghdadi este mort intr-un raid in nord-vestul Siriei care l-a vizat, a anuntat, ieri, presedintele american Donald Trump, conform The Associated Press, citata de news. ro.

Kurzii sustin ca au furat lenejeria fostului lider al Statului Islamic cu ajutorul unui spion. Motivul

Kurzii sirieni sustin ca au reusit fure lenejeria fostului lider al Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, pentru a lua mostre de ADN de pe ea si sa verifice daca intr-adevar a fost ucis, transmite The.

Purtator de cuvant al Statului Islamic, ucis intr-un nou raid

Un purtator de cuvant al Statului Islamic SI), Abu Hasan Al-Muhajir, a fost ucis duminica intr-un nou raid, efectuat in nordul Siriei, a anuntat un reprezentant al fortelor kurde, dupa ce Washingtonul a anuntat moartea sefului organizatiei, Abu Bakr al-Baghdadi, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )