Libnet.ro
UNICEF

15:15

Infrastructura Energetica

Libnet Ro
LIVE Razboi in Ucraina - ziua 794: Rafinarie din Krasnodar, lovita de 10 drone ucrainene Rusii incearca sa incercuiasca orasul Ceasiv Iar Kievul spune ca a doborat 21 din 34 de rachete rusesti care au vizat centrul si vestul Ucrainei

LIVE Razboi in Ucraina - ziua 794: Rafinarie din Krasnodar, lovita de 10 drone ucrainene Rusii incearca sa incercuiasca orasul Ceasiv Iar Kievul spune ca a doborat 21 din 34 de rachete rusesti care au vizat centrul si vestul Ucrainei

Trupele ruse incearca sa incercuiasca orasul Ceasiv Iar din regiunea Donetk, potrivit unui oficial militar ucrainean. Atacul este in desfasurare, insa Kievul sustine ca fortele Moscovei nu au avut niciun succes in ultima saptamana. Rusia continua in cea de-a 794-a zi sa loveasca tinte civile din Ucraina. Sambata dimineata, infrastructura energetica din trei regiuni ucrainene a fost vizata de rachete rusesti.

REPREZENTANTII PREMIER ENERGY: IPO-ul este urmatorul pas logic pentru a sustine procesul actual de crestere

Ne focusam resursele catre dezvoltarea segmentului de energie regenerabila, continuand in acelasi timp sa exploram oportunitati de crestere si extindere in intreaga regiune * Compania pregateste listarea la Bursa de Valori Bucuresti, printr-o oferta in care vrea sa atraga 100 milioane de euro Premier Energy Group a inregistrat o crestere constanta in ultimii ani, iar IPO-ul este urmatorul pas logic pentru a sustine procesul actual de crestere, ne-au transmis reprezentantii companiei private de infrastructura energetica integrata pe verticala, ce isi pregateste listarea la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

Premier Energy Group isi anunta intentia de listare la BVB

Premier Energy Group, companie privata de infrastructura energetica integrata pe verticala, isi anunta intentia de a lansa o oferta publica initiala de actiuni ordinare pe Bursa de Valori Bucuresti.

Transelectrica a inaugurat linia electrica Portile de Fier Resita Compania spune ca este cea mai complexa lucrare in infrastructura energetica din ultimii 30 de ani

Transportatorul national de energie Transelectrica SA a inaugurat, marti, Linia Electrica Aeriana 400 kV Portile de Fier Anina) Resita. Transelectrica sustine ca este cea mai complexa linie electrica aeriana, din punct de vedere tehnic, si unul dintre cele mai dificile proiecte realizate in infrastructura energetica din Romania, in ultimii 30 ani. Traseul acesteia traverseaza in cea mai mare parte zona muntoasa, cu teren accidentat si greu accesibil.

Distrugerea catastrofala a infrastructurii civile. Cum ar putea rezista Romania? Avertismentul unui expert

Energia face diferenta intre capitulare si rezistenta. Pentru ca, intr-un razboi conventional cu Rusia, infrastructura energetica este tinta sigura, sustine Eugenia Gusilov, absolventa a Columbia University din New York si specialista in domeniul energetic. Cum ar arata Romania cu CET-urile distruse? in vremuri tulburi, sa asiguri functionarea neintrerupta a unor obiective de interes national major devine astfel cruciala pentru o tara si pentru oamenii sai, scrie experta, intr-un articol dedicat publicului din Romania.

Kievul afirma ca tactica Rusiei in razboiul din Ucraina s-a schimbat: Tot ce-am reparat de-a lungul unui an a fost distrus in cateva zile, in cateva atacuri

In ultimele doua ierni, Ucraina a rezistat unui val de atacuri aeriene rusesti care urmareau sa-i distruga infrastructura energetica pentru cufunda populatia in intuneric si pentru a folosi temperaturile negative ca arma de razboi. Ucraina a rezistat datorita sistemelor de aparare occidentala si a masurilor de economisire a energiei. Cu toate acestea, Rusia nu a renuntat si in ultimele doua saptamani a reluat atacurile intense, arata o analiza CNN.

Tarile europene nu se inghesuie sa furnizeze sisteme suplimentare de aparare antiracheta Ucrainei. Ce ar putea oferi Romania?

Ucraina a avertizat de mult ca are nevoie de livrari urgente de echipamente de aparare antiaeriana pentru a se proteja de rachetele rusesti care vizeaza infrastructura energetica a tarii.

Acesta este raspunsul nostru pentru teroristi. Ucraina a inceput constructia a doua noi reactoare nucleare la ceea ce va deveni cea mai mare centrala din Europa - Energoatom

Ucraina a inceput sa construiasca doua noi reactoare, de fabricatie americana, la o centrala nucleara din vestul tarii, in conditiile in care infrastructura energetica ucraineana este atacata masiv de Rusia, relateaza AFP si dpa, potrivit Agerpres.

Mass-media: Ucraina a inceput construirea a doua noi reactoare nucleare in vestul tarii

Ucraina a inceput sa construiasca doua noi reactoare, de fabricatie americana, la o centrala nucleara din vestul tarii, in conditiile in care infrastructura energetica ucraineana este atacata masiv de Rusia, relateaza AFP.

Reuters: Ucraina anunta ca drone ruse au avariat in timpul noptii infrastructuri energetice in sudul tarii

Atacuri cu drone intreprinse de Rusia in timpul noptii asupra sudului Ucrainei au cauzat un incendiu la o facilitate energetica in regiunea Dnepropetrovsk si au avariat o infrastructura critica in regiunea Herson, au anuntat vineri autoritatile ucrainene locale, informeaza Reuters.

Razboi in Ucraina, ziua 779. Zeci de mii de rusi, militari sau civili, ajutati de organizatii internationale sa ajunga in strainatate

Razboi in Ucraina, ziua 779. Atacuri ale dronelor rusesti in sudul Ucrainei au provocat, in cursul noptii de joi spre vineri, un incendiu la o instalatie energetica din Dnipropetrovsk si au avariat infrastructura critica din Kherson.

Rusia a atacat inca o termocentrala in Ucraina, joi dupa-amiaza

Rusia a atacat din nou joi dupa-amiaza, 11 aprilie, inca o termocentrala in Ucraina, in zona orasului Sumi din nord-estul tarii. Noaptea trecuta, armata rusa a lovit infrastructura energetica in mai multe zone ale Ucrainei, informeaza Agerpres. Armata rusa a atacat din nou o termocentrala in Ucraina .

Atacurile Rusiei au distrus aproape in intregime infrastructura energetica din Harkov

Harkov a devenit tinta atacurilor tot mai insistente ale Moscovei, iar ultimele lovituri au distrus mare parte din reteaua energetica a orasului, a admis primarul orasului, Ihor Terejov, potrivit Kyiv Independent.

Armata ucraineana: Dronele lansate de Rusia au lovit infrastructura energetica in regiunile Odesa si Nikolaiv

Drone kamikaze, lansate de Rusia la primele ore ale diminetii de luni, au lovit reteaua de electricitate in regiunile Odesa si Nikolaiv Mikolaiv) din sudul Ucrainei.

Se sting luminile la Guvern. Marcel Ciolacu, despre Ora Pamantului:Romania ramane ferm angajata in continuarea investitiilor in infrastructura energetica

Luminile in Palatul Victoria vor fi stinse in aceasta seara, timp de o ora, intre orele 20:30 si 21:30, Guvernul Romaniei alaturandu-se si anul acesta, prin acest demers, campaniei globale de mediu Earth Hour Ora Pamantului).

Harkov, al doilea oras ca marime din Ucraina, a ramas fara electricitate si caldura dupa atacurile ruse

Intreg orasul Harkov, al doilea oras ca marime al Ucrainei, a ramas fara curent electric si incalzire dupa bombardamentele ruse din timpul noptii, care au avariat grav infrastructura energetica, a anuntat pe Telegram primarul acestui oras situat la frontiera cu Rusia.

Antal Lorant, despre obstacolele majore care blocheaza constructia de autostrazi in Romania: Avem de-a face cu un fenomen

Antal Lorant, presedintele Comisiei pentru energie, infrastructura energetica si resurse minerale din Senatul Romaniei, a explicat, in cadrul unei conferinte la Parlament, ca e nevoie de multa munca si de modificarea unor necorelari legislative pentru a inlatura obstacolele majore care blocheaza constructia de autostrazi in Romania.

VIDEO. Tiruri de rachete rusesti au lovit orase ucrainene

Rusia a declansat atacuri cu rachete si drone asupra Kievului si a altor orase ucrainene in timpul orei de varf de miercuri dimineata, ucigand cinci persoane, ranind alte peste 30 si avariind cladiri rezidentiale si infrastructura energetica, au declarat oficiali ucraineni. Un rezident local, pe nume Artur, a declarat pentru Reuters ca se intorsese acasa .

CE aloca aproape 600 milioane euro pentru proiectele din infrastructura energetica

Comisia Europeana aloca aproape 600 de milioane euro pentru proiecte de infrastructuri energetice ce contribuie la decarbonizare si la securitatea aprovizionarii.

Posibil exces de investitii in infrastructura pentru gaze lichefiate: SUA vor mai multe terminale LNG in Europa, insa capacitatea acestora depaseste cererea de gaze

Ideea ca Europa s-ar putea confrunta cu un exces de investitii in terminale de gaze lichefiate LNG) prinde tot mai mult contur. Dupa analistii Reuters care spun ca s-ar putea ajunge la un surplus de gaze lichefiate si o infrastructura supraabundenta, a venit randul specialistilor de la Institutul pentru Economie Energetica si Analiza Financiara IEEAF) sa ridice problema unui risc de investitii supradimensionate, mai ales in contextul in care UE si-a propus reducerea masiva a cererii de gaze si inlocuirea lor cu surse regenerabile. UE si-a dublat importurile de gaze lichefiate in doar doi ani.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )