Libnet.ro
UNICEF

15:30

ING BANK ROMANIA: Al treilea trimestru indica revenirea cererii pentru credite ipotecare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ING BANK ROMANIA: Al treilea trimestru indica revenirea cererii pentru credite ipotecare

Una dintre cele mai importante masuri pentru sustinerea mediului de afaceri romanesc a fost inrolarea bancii in cadrul programului IMM Invest. Ca urmare a volumului ridicat de credite aprobate, ING a solicitat si obtinut in luna august triplarea plafonului alocat initial. De la inceputul programului si pana in prezent, banca a primit peste 7. 000 de aplicatii in cadrul programului IMM Invest. La final de trimestru III, peste 1. 000 de solicitari cumuland credite in valoare de 700 de milioane de lei au fost aprobate si puse la dispozitia clientilor, in vreme ce peste 3. 000 de cereri se aflau in diferite etape ale procesului de aprobare, potrivti unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Clientii ING Bank isi pot inrola cardurile in Google Pay direct din aplicatia mobila Home and Bank

Incepand de astazi, clientii ING Bank Romania au o noua modalitate de a plati online sau de a efectua plati contactless, prin inrolarea cardurilor fizice in Google Pay, conform unui comunicat trimis redactiei.

IN AL TREILEA TRIMESTRU DIN 2020 Vestra Industry anunta o cifra de afaceri de 70 milioane de lei

Primul cluster specializat in industria utilitatilor si echipamentelor de automatizare, Vestra Industry, a incheiat al treilea trimestru al anului 2020 cu o cifra de afaceri de 70 milioane de Lei, inregistrand o crestere de 32% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

IN AL TREILEA TRIMESTRU DIN 2020 Fondul Proprietatea a inregistrat o pierdere neta aferenta participatiilor la valoarea justa, in suma de 1.885,7 milioane RON

Fondul Proprietatea Fondul) a publicat astazi rezultatele financiare pentru al treilea trimestru al anului 2020.

Alpha Bank Romania lanseaza serviciul Google Pay

Alpha Bank Romania pune la dispozitia clientilor sai, posesori de carduri Visa, o noua modalitate de plata utilizatorii de telefoane mobile cu sistemul de operare Android, folosind serviciul Google Pay, conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )