Libnet.ro
UNICEF

11:30

INHGA: Cod galben de inundatii pe rauri din noua judete, pana marti (FOTO)

B1 B1,
INHGA: Cod galben de inundatii pe rauri din noua judete, pana marti (FOTO)

Hidorologii au emis luni o atentionare cod galben de inundatii, valabila pentru rauri din noua judete, valabila pana marti. Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarirea Apelor, vizate de. continuă pe B1

Cod Galben de inundatii pe rauri din 10 judete, pana luni dupa-amiaza

Hidrologii au emis, duminica, o atentionare Cod Galben de inundatii, valabila incepand din 24 mai, ora 21,00, pana luni, 25 mai, ora 16,00, pe rauri din judetele Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Gorj,.

INHGA: Cod galben de inundatii in Harghita si Mures, pana la ora 20.00

O atentionare de cod galben de inundatii a fost emisa luni pentru raul Gurghiu si afluenti mici ai Muresului, in judetele Harghita si Mures, informeaza Institutul National pentru Hidrologie si.

Cod galben de inundatii in Harghita si Mures

Hidrologii au emis o atentionare de cod galben de inundatii pentru raul Gurghiu si afluenti mici ai Muresului, in judetele Harghita si Mures, valabila pana la ora 20.

Cod galben de inundatii in 10 judete din tara, valabil de duminica seara pana luni

Hidrologii au emis o atentionare de cod galben de inundatii pentru rauri din zece judete din sudul si vestul tarii: Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Arad, Bihor, Gorj, Mehedinti, Sibiu, Valcea si Olt,.

COD GALBEN de inundatii in 10 judete din tara

Hidrologii au emis o atentionare de cod galben de inundatii pentru rauri din zece judete din sudul si vestul tarii: Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Arad, Bihor, Gorj, Mehedinti, Sibiu, Valcea si Olt, valabila de duminica seara pana luni.

Avetizare meteo: cod galben de inundatii in 10 judete din tara

Hidrologii au emis o atentionare de cod galben de inundatii pentru rauri din zece judete din sudul si vestul tarii: Timis, Caras-Severin, Hunedoara, Arad, Bihor, Gorj, Mehedinti, Sibiu, Valcea si Olt, valabila de duminica seara pana luni.

Cod galben de inundatii in alte trei judete

Hidrologii au emis o atentionare de cod galben de inundatii si pentru judetele Maramures, Bistrita Nasaud si Suceava, valabila pana la sfarsitul zilei.

Meteo: Cod galben de inundatii, in Harghita si Mures

Hidrologii au emis o atentionare de cod galben de inundatii pentru raul Gurghiu si afluenti mici ai Muresului, in judetele Harghita si Mures, valabila pana la ora 20. 00, informeaza Mediafax.

Perchezitii in Bucuresti si noua judete, la peste 40 de traficanti de tigari. Prejudiciu in acest caz este de peste 3,5 milioane de euro

Politistii si procurorii DIICOT Suceava efectueaza perchezitii in Bucuresti si noua judete, la peste 40 de traficanti de tigari, organizati in trei grupari constituite in muncipiul Falticeni,.

Furtuni in mare parte a tarii si cod galben de inundatii incepand din aceasta seara

Meteorologii au emis o atentionare de ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si caderi de grindina in mare parte a tari, de duminica seara de la ora 21. 00 pana marti dimineata la ora 09. Hidrologii au emis si o atentionare de cod galben de inundatii pentru rauri din zece judete din sudul si vestul tarii care se activeaza tot in aceasta seara si se incheie luni dupa-amiaza.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )