Libnet.ro
UNICEF

10:30

inscrierile pentru prima sesiune a Bacalaureatului au inceput

Adevărul Adevărul,
inscrierile pentru prima sesiune a Bacalaureatului au inceput

Inscrierea candidatilor la examenul de Bacalaureat incepe luni si dureaza pana vineri 31 mai pentru sesiunea iunie-iulie, iar inscrierile pentru sesiunea august-septembrie vor avea loc in perioada 15-19 iulie, potrivit unui ordin al Ministerului Educatiei Nationale. continuă pe Adevărul

Start la inscrierile pentru Bacalaureat 2013: Prima proba va avea loc pe 10 iunie

Luni se da startul la inscrierile pentru examenul de Bacalaureat 2013. Elevii de clasa a XII-a au intrat in febra ultimelor pregatiri pentru cel mai important test de pana acum, de care depinde viitorul lor.

Brandon Bays, speaker de renume mondial, pentru prima data in Romania.

Brandon Bays, expert in vindecare holistica si autoarea best-seller-ului Calatoria, vine pentru prima data in Romania pentru a sustine seminarul Journey Intensive. In cadrul seminarului, Brandon Bays va preda metoda de vindecare si de dezvoltare personala Calatoria, pentru care a devenit faimoasa in intreaga lume. Carte scrisa de Brandon Bays, The Journey Calatoria) in care este prezentata povestea acestei metodei, precum si procedeele de vindecare si dezvoltare personala care o .

Caparo T1, celebra masina a lui Mika Hakkinen si modelul McLaren F1, expuse pentru prima data in Romania

Johnnie Walker, cel mai mare brand de whiskey din lume si Baneasa Shopping City anunta, pentru prima data in Romania, expunerea in cadrul centrului comercial a celebrei masini a lui Mika Hakkinen, Join the Pa.

Caparo T1, celebra masina a lui Mika Hakkinen si modelul McLaren F1, expuse pentru prima data in Romania

Johnnie Walker, cel mai mare brand de whiskey din lume si Baneasa Shopping City anunta, pentru prima data in Romania, expunerea in cadrul centrului comercial a celebrei masini a lui Mika Hakkinen, Join the Pact.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )