Libnet.ro
UNICEF

00:07

Inspectorul principal Florea Strainu, trimis in judecata pentru luare de mita si pentru fapte ilegale de comert. Ce avere are omul legii

Adevărul Adevărul,
Inspectorul principal Florea Strainu, trimis in judecata pentru luare de mita si pentru fapte ilegale de comert. Ce avere are omul legii

Inspectorul principal Florea Strainu, inspector principal de politie in cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere si inmatriculari Vehicule Tulcea, a fost trimis in judecata de procurorii DNA Constanta, intr-un alt dosar. continuă pe Adevărul

Tortionarul Ion Ficior a fost trimis in judecata pentru crimele comise impotriva umanitatii

Tortionarul Ion Ficior a fost trimis in judecata pentru crimele comise impotriva umanitatii. Parchetul General a schimbat acuzatia initiala de genocid. Procurorii au constatat prin rechizitoriu ca Ficior,.

Inspector de la ITM Bucuresti, trimis in judecata pentru ca a luat mita 2.200 de lei

Inspectorul Ciprian Grigoras, de la Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti, a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, dupa ce ar fi cerut si primit mita 2. 200 de lei, pentru a nu amenda o.

Inspector de la ITM Bucuresti, trimis in judecata pentru ca a luat mita

Inspectorul Ciprian Grigoras, de la Inspectoratul Teritorial de Munca ITM) Bucuresti, a fost trimis in judecata, dupa ce ar fi cerut si primit mita 2. 200 de lei, pentru a nu amenda o societate comerciala.

Inspector de la ITM Bucuresti, trimis in judecata pentru coruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus astazi trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a lui Ciprian Grigoras, inspector in Inspectoratul Teritorial de Munca ITM) al Capitalei, acuzat de luare de mita in forma continuata si trafic de influenta, dupa ce, in 25 iulie, l-au surprins in flagrant, in timp ce primea 2. 000 de lei.

Trimis in judecata pentru ca a vrut sa-i dea mita unui medic

Sotul unei bolnave a fost trimis in judecata de Parchetul de pe Langa Tribunalul Gorj pentru ca a vrut sa-i ofere mita unui medic de la Serviciul de evaluare complexa a persoanelor adulte cu handicap.

Afaceristul barladean Marian Blembea, trimis in judecata pentru dare de mita

Afaceristul barladean Marian Blembea a fost trimis astazi in judecata de procurorii DNA, pentru dare de mita, fiind acuzat ca a incercat sa cumpere doi comisari de la Garda de Mediu cu 10. 000 lei, vin, tuica si un parfum.

Ofiter de politie din Dambovita, trimis in judecata pentru coruptie

Mihai Stanescu, ofiter de politie judiciara in cadrul I. Dambovita - Politia orasului Fieni - Compartimentul Investigarea Fraudelor, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale ANticoruptie DNA), fiind acuzat de abuz in serviciu si trafic de influenta.

Tortionarul Ion Ficior, trimis in judecata pentru crime impotriva umanitatii. Risca inchisoarea pe viata

Tortionarul Ion Ficior a fost trimis in judecata, luni, de procurorii Parchetului General, fiind acuzat de infractiuni impotriva umanitatii. Ficior a fost comandant al inchisorii Periprava, iar in aceasta perioada 103 oameni au murit in penitenciar din cauza relelor tratamente la care au fost supusi.

Tortionatul Ion Ficior a fost trimis in judecata pentru infractiunea de crime impotriva umanitatii

Tortionarul Ion Ficior a fost trimis in judecata de catre Parchetul General pentru infractiunea de crime impotriva umanitatii, informeaza B1 TV. Procuroriii au constatat prin rechizitoriu ca Ficior, fost.

Tortionarul Ion Ficior a fost trimis in judecata pentru infractiunea de crime impotriva umanitatii

Tortionarul Ion Ficior a fost trimis in judecata de catre Parchetul General pentru infractiunea de crime impotriva umanitatii, informeaza B1 TV. Procuroriii au constatat prin rechizitoriu ca Ficior, fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )