Libnet.ro
UNICEF

07:15

Inspectorul scolar dat afara de Liviu Pop, repus in drepturi de instanta

România Liberă România Liberă,
Inspectorul scolar dat afara de Liviu Pop, repus in drepturi de instanta

Instanta a dat castig de cauza fostului sef al Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Buzau Florina Stoian. Magistratii au suspendat ordinul ministrului prin care femeia a fost demisa de la conducerea institutiei. Decizia Curtii de Apel Ploiesti este executorie dar poate fi contestata de Ministerul Educatiei in termen de cinci zile. continuă pe România Liberă

Inspectorul scolar demis de ministrul Educatiei l-a invins pe Liviu Pop in instanta

Fosta sefa a ISJ Buzau, Florina Stoian, demisa din functie in luna august, prin ordin al ministrului Educatiei Nationale, Liviu Pop, poate reveni la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean, au decis lu.

Liviu Pop, despre Legea manualului scolar: proiectul va fi lansat in dezbatere publica saptamana viitoare

Proiectul de Lege al manualelor va fi pus in dezbatere publica incepand de saptamana viitoare, dupa cum a anuntat, sambata dimineata, Liviu Pop, ministrul Educatiei, pe pagina sa de Facebook.

Mai marele ministru al Educatiei, Liviu Pop: imi cer scuze anticipat pentru greselile pe care le-am facut. Intentionat urmaresc sa vad reactia

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, si-a cerut scuze anticipat pentru greselile pe care le-a facut, la sfarsitul unui interviu in care a dat explicatii vizavi de diferenta dintre eroare si.

Mai marele Educatiei, Liviu Pop: imi cer scuze anticipat pentru greselile pe care le-am facut. Intentionat urmaresc sa vad reactia

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, si-a cerut scuze anticipat pentru greselile pe care le-a facut, la sfarsitul unui interviu in care a dat explicatii vizavi de diferenta dintre eroare si.

Liviu Pop si Petre Daea, noi perle de gandire

Dintre toti ministrii Guvernului Tudose, cel care a facut cele mai multe gafe, in numai doua luni, este, in mod ironic, chiar ministrul Educatiei, Liviu Pop. Ultima gafa a demnitarului este antologica. Cer anticipat scuze pentru greselile pe care le-am facut, a spus Liviu Pop intr-o emisiune la Digi 24.

Liviu Pop: Licitatia pentru manualul de educatie fizica era deja lansata. Daca as fi oprit-o, as fi incalcat legea. Saptamana viitoare, lansam in dezbatere publica Legea manualului

Ministerul Educatiei, Liviu Pop, s-a aparat, vineri, impotriva ironiilor si nemultumirilor din spatiul public cu privire la inlocuirea manualelor scolare cu ghidurile introductive pentru clasa a V-a si la manualul de sport. Acesta a spus ca licitatia pentru manualul de sport era deja lansata in momentul in care a preluat mandatul de ministru si ar fi fost ilegala oprirea acesteia. Totodata, Pop a subliniat ca Legea achizitiilor publice nu prevede un termen limita pentru finalizarea contestatiilor sau reluarea licitatilor. Saptamana viitoare, Legea manualului va fi lansata in dezbatere publica.

Liviu Pop a gasit o scuza pentru toate greselile comise pana acum. Sunt academicieni care folosesc greseala erorilor. Genunche e regionalism

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, si-a analizat, la Antena 3, perlele din ultima perioada, printre care si discursul sustinut in Senat, in care a spus ca greselile se pot corecta, erorile nu. Cat despre folosirea cuvantului genunche, Pop s-a aparat spunand ca e regionalism din Maramures.

Liviu Pop: Cer anticipat scuze pentru greselile pe care le-am facut, va asigur ca nu voi face nicio eroare

Liviu Pop, ministrul Educatiei, a explicat din nou, vineri, intr-un interviu pentru Digi FM, diferenta dintre greseala si eroare, dupa ce a fost criticat pentru ca a spus ca greselile se pot corecta, dar erorile nu. La finalul emisiunii, el si-a cerut scuze anticipat pentru greselile pe care le-a facut.

Liviu Pop: Cer anticipat scuze pentru greselile pe care le-am facut

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, si-a cerut scuze anticipat pentru greselile pe care le-a facut la finalul unui interviu in care a explicat diferenta dintre greseala si eroare, relateaza vineri Digi 24. Explicatiile ministrului vin dupa ce a fost criticat pentru ca a spus ca greselile se pot corecta, dar erorile nu.

Liviu Pop: Manualele pentru cinci discipline din clasa a V-a, LIVRATE pana la 11 octombrie

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Pop, a declarat vineri ca pana la 11 octombrie vor fi livrate 5 loturi de manuale Istorie, Informatica si TIC, Educatie Tehnologica si aplicatii practice, Limba.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )