Libnet.ro
UNICEF

01:05

Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

ADPM ADPM,
Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre celebritati de la Hollywood, precum Kim Kardashian ori Lindsay Lohan, sau despre vedete autohtone, cum ar fi Delia Matache, Adelina Pestritu si Speak ori Elena Gheorghe, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe Instagram! . continuă pe ADPM

Facebook vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta!

De la Andreea Marin, Ellie White sau ASylvia si pana la Andreea Raicu ori Carmen Negoita, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe paginile lor oficiale de Facebook! .

Vedete internationale. Ce au facut saptamana aceasta

ADPM va invita sa faceti o incursiune prin activitatile pe care le-au intreprins in aceasta saptamana celebritati de peste ocean, precum Lenny Kravitz, Gwen Stefani si Gavin Rossdale sau Jennifer Aniston si Justin Theroux.

Vedete Romania. Ce au facut saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre Andra, Andreea Esca, Dan Helciug, Monica Gabor sau Adrian Mutu, iata ce au facut vedetele din Romania in aceasta saptamana! .

Cele mai cautate carti ale verii 2015

Vara lui 2015 se apropie de sfarsit. Ofertele editurilor pentru aceasta perioada au fost multe si variate, iar cartile de citit in vacanta au fost cele mai cautate in librarii sau direct pe site-ul editurilor. Printre autorii cei mai solicitati in aceasta perioada se numara Michel Houellebecq, Paula Hawkins si Muriel Barbery.

Cele mai mari dosare de coruptie din anii 90

Cele mai mari dosare de coruptie din anii 90. Perioada anilor 1990 a fost zguduita de puternice scandaluri de coruptie, care au afectat serios Romania. Printre cele mai rasunatoare se numara Tigareta, Caritas, Flota si Bancorex. Din pacate, in cele mai multe din dosarele deschise in aceste cazuri, vinovatii nu au fost pedepsiti, de multe ori din cauza taraganarii proceselor, care a dus la prescrierea faptelor.

Cele mai bune documentare despre comunism

Cele mai bune documentare despre comunism. Istoria recenta a Romaniei poate fi studiata mai putin in manualele de specialitate si mai mult prin intermediul filmelor documentare care au fost realizate dupa 1989. Cele mai cunoscute si mai apreciate filme au devenit deja legendare si au fost realizate dupa sute si mii de ore de documentare si dupa amanuntite verificari ale arhivelor.

Cele mai profitabile afaceri online.Cum sa faci bani stand la calculator, cu investitii minime si distractii maxime

In toate statisticile oficiale, afacerile legate intr-un fel sau altul de internet afiseaza cele mai mari cresteri, atat la vanzari, cat si la profit. Iata cateva dintre cele mai profitabile afaceri online, potrivit Adevarul.

Sinteza Zilei. Cele mai mari averi ale manelistilor

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, cele mai mari averi ale manelistilor. ANAF a anuntat recent ca a declansat ofensiva impotriva romanilor cu averi mari si ca urmeaz.

Cele mai frumoase podgorii din Republica Moldova

Cand vine vorba de vinurile din Republica Moldova, indiscutabil ajungem si la frumusetea podgoriilor, iar un vin de calitate nu poate fi produs decat intr-o zona frumoasa. Adevarul va prezinta cele mai frumoase podgorii din Republica Moldova.

Cele mai frumoase locuri din Carpatii Orientali. Vulcani noroiosi, cascade-monument al naturii si campuri de flori in varf de munte

Carpatii Orientali, care se intind din nordul Romaniei pana pe Valea Prahovei, aduc in prim-plan unele dintre cele mai frumoase locuri din tara noastra, pe care turistii nu ar trebui sa le rateze. Vulcanii Noroiosi din Buzau, Focul Viu si Cascada Putnei din Vrancea, Lacul Vulcanic Sf. Ana, manastirile din Moldova sau Zimbraria din Neamt sunt tot atatea motive pentru petrecerea unei vacante de vis.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )