Libnet.ro
UNICEF

12:30

Sinteza Zilei. Cele mai mari averi ale manelistilor

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Cele mai mari averi ale manelistilor

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, cele mai mari averi ale manelistilor. ANAF a anuntat recent ca a declansat ofensiva impotriva romanilor cu averi mari si ca urmeaz. continuă pe Antena3

Geoana: Codul fiscal nu gaseste un just echilibru intre reducerea fiscalitatii muncii, una din cele mai mari din Europa, si cea asupra capitalului

PSRO ramane consecvent pozitiei care a condus la un vot de abtinere privind Codul Fiscal. in opinia lui Mircea Geoana nu exista un just echilibru intre reducerea fiscalitatii muncii, una din cele mai mari din.

Cele mai mari accidente de tren din istorie

Trenurile sunt considerate de multi specialisti in transporturi un mijloc de deplasare mult mai sigur fata de varianta folosirii autobuzelor sau propriilor masina, insa istoria ne-a aratat ca exista momente in care pot exista tragedii feroviare, din varii motive. adevarul. ro trece in revista cele mai mari accidente de tren din istorie.

INS: Salariul mediu a crescut in luna iunie. in ce domenii au fost inregistrate cele mai mari valori

Castigul salarial mediu a crescut in iunie cu 12 lei 0,7%) fata de luna anterioara, la 1. 818 lei net, cele mai mari valori fiind inregistrate in extractia petrolului brut si a gazelor naturale 5. 019 lei),.

Cum au fost salvate cele mai mari tapiserii din lume

Dupa ce a fost reconditionata timp de aproape cinci ani, cea mai mare tapiserie din lume, intitulata Teatrul Lumii 7x22 metri), va putea fi admirata, odata cu deschiderea noii stagiuni din aceasta toamna, in foaierul Salii Mari a Teatrului National Bucuresti.

Cele mai mari dosare de coruptie din anii 90

Cele mai mari dosare de coruptie din anii 90. Perioada anilor 1990 a fost zguduita de puternice scandaluri de coruptie, care au afectat serios Romania. Printre cele mai rasunatoare se numara Tigareta, Caritas, Flota si Bancorex. Din pacate, in cele mai multe din dosarele deschise in aceste cazuri, vinovatii nu au fost pedepsiti, de multe ori din cauza taraganarii proceselor, care a dus la prescrierea faptelor.

Care este orasul cu cele mai mari chirii din Romania

Municipiul Cluj-Napoca a devenit cel mai scump oras din tara pe segmentul chiriilor, cu diferente de pana la 8% fata de Capitala, se arata intr-o analiza asupra evolutiei chiriilor in marile orase .

Preturile apartamentelor din Bucuresti au crescut in iulie cu 5,3% fata de iunie. Cele mai mari scumpiri sunt in zonele marginase ale Capitalei

Preturile apartamentelor din Bucuresti au inregistrat o crestere de 5,3% in luna iulie, fata de iunie, iar comparativ cu aceeasi perioada din 2014 se afla in urcare cu 2,8%, potrivit unei analize realizate de homefinders. ro.

Campionatul englez incepe azi: programul primei etape, unde se vad meciurile si cele mai mari transferuri

O noua editie a campionatului englez incepe in acest weekend. Echipele au cheltuit pana acum peste 500 de milioane de lire sterline pe transferuri si sezonul de shopping nu s-a inchis.

Cele mai mari 5 greseli pe care le faci cand stergi praful

Praful, inamicul numarul unu al gospodinelor. Oricat de des l-ai sterge, el se depune cuminte pe mobila, frigider si alte piese de prin casa. Stergerea prafului pare o batalie pe care gospodinele nu o vor castiga.

Cluj, orasul cu cele mai mari chirii la apartamente: a depasit Bucurestiul

Nivelul chiriilor atinge in mod traditional un maxim in luna septembrie, luna in care si volumul cautarilor creste cu pana la 30% in marile centre universitare, potrivit Imobiliare. ro, portal care a realizat si o analiza care prezinta valoarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )