Libnet.ro
UNICEF

08:45

Instant Articles: The New York Times si National Geographic vor avea articole integrale publicate pe Facebook

B1 B1,
Instant Articles: The New York Times si National Geographic vor avea articole integrale publicate pe Facebook

Facebook planuieste sa permita gazduirea unor stiri si clipuri de site-uri precum BuzzFeed, The New York Times, National Geographic din aceasta luna. Publicatiile sunt incantate de aceasta schimbare, un. continuă pe B1

WSJ: Facebook va gazdui inca din mai articole integrale ale publisherilor

Facebook va incepe sa gazduiasca articole integrale si videoclipuri ale unor publicatii precum The New York Times, Buzzfeed si National Geographic inca din luna mai, conform The Wall Street Journal .

Fotograful bistritean care i-a uimit pe cei de la National Geographic cu un peisaj din Muntii Rodnei expune la Viena luna aceasta

Luna aceasta, bistriteanul Ovidiu Lazar, care la inceputul anului 2014 ii uimea pe cei de la National Geographic cu un peisaj din Muntii Rodnei, va expune peste 30 de fotografii la Ambasada Romaniei la Viena, cu ocazia Zilei Europei.

Presedintele Senatului statului New York, arestat pentru coruptie. 7 comparatii cu anchetele din Romania

Legislativul statului New York zguduit de coruptie. Presedintele Senatului NY, republican, arestat impreuna cu fiul sau pentru acuzatii de coruptie. In urma cu cateva luni si presedintele Camarei Reprezentantilor al statului NY, un democrat, a fost arestat tot pentru coruptie.

New York: Politist in civil, impuscat in cap de catre un barbat

Un ofiter de politie in civil, Brian Moore, in varsta de 25 de ani, care a fost impuscat in cap sambata seara, la New York, de catre un barbat pe care l-a interogat dupa ce l-a vazut ca se comporta suspect, era in convalescenta duminica, dupa operatie, relateaza USA Today in pagina electronica.

George Clooney, accident de masina pe bulevardul Park Avenue din New York: Actorul american a scapat teafar

George Clooney si socrul sau au fost implicati intr-un accident usor de automobil, produs joi seara, pe bulevardul Park Avenue din New York. Cei doi au scapat insa nevatamati din acest.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )