Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Senatului statului New York, arestat pentru coruptie. 7 comparatii cu anchetele din Romania

Adevărul Adevărul,
Presedintele Senatului statului New York, arestat pentru coruptie. 7 comparatii cu anchetele din Romania

Legislativul statului New York zguduit de coruptie. Presedintele Senatului NY, republican, arestat impreuna cu fiul sau pentru acuzatii de coruptie. In urma cu cateva luni si presedintele Camarei Reprezentantilor al statului NY, un democrat, a fost arestat tot pentru coruptie. continuă pe Adevărul

Cum este tratat un caz de coruptie politica in SUA? 7 comparatii cu anchetele din Romania

Legislativul statului New York, zguduit de coruptie. Presedintele Senatului NY, republican, a fost arestat impreuna cu fiul sau pentru acuzatii de coruptie. in urma cu cateva luni, si presedintele Camerei Reprezentantilor statului NY, un democrat, a fost arestat tot pentru coruptie.

Instant Articles: The New York Times si National Geographic vor avea articole integrale publicate pe Facebook

Facebook planuieste sa permita gazduirea unor stiri si clipuri de site-uri precum BuzzFeed, The New York Times, National Geographic din aceasta luna. Publicatiile sunt incantate de aceasta schimbare, un.

New York: Politist in civil, impuscat in cap de catre un barbat

Un ofiter de politie in civil, Brian Moore, in varsta de 25 de ani, care a fost impuscat in cap sambata seara, la New York, de catre un barbat pe care l-a interogat dupa ce l-a vazut ca se comporta suspect, era in convalescenta duminica, dupa operatie, relateaza USA Today in pagina electronica.

George Clooney, accident de masina pe bulevardul Park Avenue din New York: Actorul american a scapat teafar

George Clooney si socrul sau au fost implicati intr-un accident usor de automobil, produs joi seara, pe bulevardul Park Avenue din New York. Cei doi au scapat insa nevatamati din acest.

Alina Bica, arestata pentru coruptie, il lauda pe Horodniceanu: E un adevarat profesionist

Fosta sefa DIICOT, ALina Bica, aflata in arest la domiciliu pentru coruptie, l-a laudat pe Daniel Constantin Horodniceanu, propus de ministrul Justitiei pentru a prelua conducerea DIICOT.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2185 seconds )