Libnet.ro
UNICEF

07:15

Instanta a dispus organizarea Adunarii Generale a Judecatorilor pe 27 septembrie

Adevărul Adevărul,
Instanta a dispus organizarea Adunarii Generale a Judecatorilor pe 27 septembrie

Curtea de Apel Chisinau a adoptat marti, 24 septembrie, o incheiere prin care a decis organizarea sedintei extraordinare a Adunarii Generale a Judecatorilor pentru data de 27 septembrie, ora 9. 00, la Casa Sindicatelor. Asociatia Judecatorilor mentioneaza ca incheierea vine sa puna in executare decizia CA Chisinau din 20 septembrie, prin care Consiliul Superior al Magistraturii a fost obligat sa convoace Adunarea, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Presedintele Iohannis sustine interventia nationala in cadrul Adunarii Generale a ONU

Presedintele Klaus Iohannis sustine, miercuri, in calitate de sef al delegatiei Romaniei, interventia nationala in cadrul dezbaterilor generale ale celei de-a 74-a sesiuni a Adunarii Generale a ONU care se desfasoara la New York.

Klaus Iohannis, la cea de-a 74-a sesiune a Adunarii Generale a ONU: Cand va lua cuvantul in cadrul reuniunii

Au aparut primele imagini cu presedintele Klaus Iohannis la cea de-a 74-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite. Seful statului conduce delegatia Romaniei la cel mai important.

DIN 27 SEPTEMBRIE: Metrorex deschide sase noi casierii pentru eliberarea abonamentelor cu pret redus

Metrorex va deschide sase noi casierii destinate achizitionarii abonamentelor lunare la pret redus cu 50%, incepand din 27 septembrie, numarul acestora ajungand astfel la 17, transmite Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )