Libnet.ro
UNICEF

07:45

Instanta suprema a respins contestatia lui Mihai Tanasescu privind sechestrul din dosarul Rompetrol 2

Adevărul Adevărul,
Instanta suprema a respins contestatia lui Mihai Tanasescu privind sechestrul din dosarul Rompetrol 2

Instanta suprema a respins, marti, contestatia fostului ministru de Finante Mihai Tanasescu privind sechestrul pus de procurorii DIICOT in dosarul Rompetrol 2. Decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie este definitiva. continuă pe Adevărul

Fostul ministru Mihai Tanasescu, invins in instanta. Ce a decis ICCJ

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins marti contestatia depusa de fostul ministru al Finantelor Mihai Tanasescu, prin care acesta solicita ridicarea sechestrului pus de procurorii DIICOT pe.

iCCJ mentine sechestrul pe averea fostului ministru al Finantelor Mihai Tanasescu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins marti contestatia depusa de fostul ministru al Finantelor Mihai Tanasescu, prin care acesta solicita ridicarea sechestrului pus de procurorii DIICOT pe bunurile sale, in cadrul dosarului Rompetrol II in care este urmarit penal pentru constituire a unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si complicitate la delapidare.

iCCJ, decizie privind averea fostului ministru Mihai Tanasescu. Procurorii au pus sechestru pe bunurile mobile si imobile ale acestuia

Contestatia depusa de fostul ministru al Finantelor Mihai Tanasescu a fost respinsa, marti, de judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie. in contestatie se solicita ridicarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )