Libnet.ro
UNICEF

20:30

Institutul condus de actualul ministru al Sanatatii aveacele mai multe contracte cu Hexi Pharma dintre spitalele clujene

Adevărul Adevărul,
Institutul condus de actualul ministru al Sanatatii aveacele mai multe contracte cu Hexi Pharma dintre spitalele clujene

Institutului Oncologic din Cluj a fost unul dintre clientii controversatei firme Hexi Pharma in perioada 2012-2015, in mandatul de manager al actualului ministrul al Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu. Firma a incheiat un numar de 8 contracte cu Institutul, in valoare de 44. 446 de lei. continuă pe Adevărul

Cati bani a dat pe dezinfectantii Hexa Pharma Institutul Oncologic din Cluj, condus de actualul ministru al Sanatatii

Ministerul Sanatatii reactioneaza la acuzatiile din presa privind legaturile actualului ministru al Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, cu firma Hexi Pharma, prin intermediul unor contracte semnate in vremea in care conducea Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta Cluj Napoca IOCN).

Institutul Oncologic din Cluj a avut din 2012 opt contracte cu Hexi Pharma, incheiate cand manager era actualul ministru Achimas

Institutul Oncologic Ion Chiricuta Cluj-Napoca a incheiat, in perioada 2012 - 2015, in mandatul de manager al lui Patriciu Achimas Cadariu, actualul ministru al Sanatatii, un numar de opt contracte cu compania Hexi Pharma, pentru furnizarea de dezinfectanti, detergenti si produse de curatenie, scrie Mediafax.

Capitala si mai multe judete din tara, sub Cod galben de furtuni

Mai multe judete din tara se afla joi sub atentionate de tip nowcasting de Cod galben de furtuni. O astfel de atentionare a fost emisa si pentru Bucuresti.

Locul in care se produc cele mai multe fulgere de pe Pamant: Au loc mii pe ora (VIDEO)

Lacul Maracaibo din Venezuela este locul unde se petrec cele mai multe trasnete din intreaga lume. Potrivit oamenilor de stiinta, laguna este unica in lume din punct de vedere geografic si.

Loredana Albu (Hexi Pharma): Sa fim seriosi, nimeni nu este in niciun pericol! S-au trimis probe din mai multe loturi la analiza, in Germania. Productia si distributia dezinfectantilor a fost oprita (VIDEO)

Probe din mai multe loturi de dezinfectant produse de Hexi Pharma au fost trimise spre analiza la un laborator din Germania, a declarat pentru B1 TV purtatorul de cuvant al firmei, Loredana Albu. Aceasta a.

Parteneriat Google Fiat: Vor construi mai multe masini care se conduc singure (VIDEO)

Google si Fiat-Chrysler au anuntat ca vor lucra impreuna pentru a construi mai multe masini care se conduc singure. Acesta este cel mai important parteneriat de pana acum intre industria.

Ce cauta OZN-uri in mai multe icoane cu rastignirea lui Iisus - FOTO

Credinta in existenta extraterestrilor si a OZN-urilor a luat amploare mai ales in a doua jumatate a secolului trecut. Tot atunci au aparut mai multe secte ufolatre, asa zisele religii OZN, pentru care extraterestrii.

Tot mai multe cazuri in care politistii sunt umiliti de superiori: iti vine sa ti-o freci cand iei un permis cu greutate? (VIDEO)

Tot mai multe cazuri in care politistii sunt umiliti de superiori, ies la iveala. De data acesta, in centrul atentiei este seful IPJ Sibiu, Tiberiu Ivancea. Acesta este acuzat ca ar fi folosit un.

Takayuki Seto, strainul cu cele mai multe meciuri disputate in Liga 1

Mijlocasul japonez Takayuki Seto de la Astra Giurgiu a devenit jucatorul strain cu cele mai multe prezente pe prima scena a fotbalului romanesc.

The Guardian: Mai multe prostituate romance din Marea Britanie vor ataca pe cale legala deciziile autoritatilor de a le deporta

Mai multe lucratoare in industria sexului care provin din tari est-europene, preponderent din Romania, vor contesta notificarile de deportare primite de la autoritatile britanice pentru practicarea prostitutiei si abuzurile politiei britanice, sustinand ca lucreaza de fapt legal ca liber-profesioniste, scrie The Guardian.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )