Libnet.ro
UNICEF

08:45

intalnire Traian Basescu - Bercea Mondial, pazita de SPP-isti

Antena3 Antena3,
intalnire Traian Basescu - Bercea Mondial, pazita de SPP-isti

In 2009, presedintele Traian Basescu s-a intalnit cu Regele Cioaba si cu Bercea Mondial, cu care a avut o discutie privata. Alaturi de presedinte s-au aflat generalul SPP, Gabriel Cretu, si inca un. continuă pe Antena3

Traian Basescu respinge orice acuzatie dupa noile stenograme aparute in scandalul Mircea Basescu - Bercea Mondial

Presedintia a reactionat din nou, dupa aparitia unor noi stenograme in scandalul Mircea Basescu - Bercea Mondial. intr-un comunicat, presedintele Traian Basescu a respins orice acuzatii potrivit carora ar fi.

Contradictiile din cazul Mircea Basescu- Bercea Mondial

Mircea Basescu, arestat preventiv pentru trafic de influenta, ar fi fost confruntat joi cu liderul interlop Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, spun surse judiciare. Avocatul lui Mircea Basescu a declarat, insa, ca joi au avut loc doar audieri de martori si s-au stabilit obiectivele expertizarii interceptarilor facute de membrii clanului Bercea.

Mircea Basescu si Bercea Mondial, audiati la DNA

Mircea Basescu si Bercea Mondial au fost adusi la audieri la DNA. Cei doi dau declaratii in dosarul de santaj in care este implicat fratele presedintelui Traian Basescu. Procurorii o audiaza inca de.

Fiul lui Bercea Mondial: O sa dau dovada ca Basescu stia de bani si au ajuns si la el

Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, a oferit, pentru Antena 3, informatii incrimatorii despre presedintele Traian Basescu. Potrivit acestuia, Traian Basescu a primit 300. 000 de euro. Traian Basescu stia de banii.

Bercea Mondial si-a notat sumele date. Traian Basescu a primit 6 miliarde de lei, in campania din 2009

Jurnalistul Adrian Ursu a vorbit, miercuri, la Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, despre insemnarile lui Bercea Mondial. Bercea a notat intr-un carnetel cand a dat bani, cui i-a dat si sumele pe care le-a dat.

Fiul lui Bercea Mondial: 300.000 de euro au ajuns la Traian Basescu

Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, a oferit, pentru Antena 3, informatii care il pot incrimina pe presedintele Traian Basescu. Dezvaluirile facute de Florin Anghel, zis Basica, il infunda si mai mult pe.

SRI l-a informat pe Basescu despre Bercea Mondial

Serviciul Roman de Informatii SRI) i-a transmis, pe 29 octombrie 2009, o informare presedintelui Traian Basescu despre activitatea infractionala a clanului Bercea Mondial monitorizat inca din 2001), dar nu si despre relatia dintre Mircea Basescu si interlopul din Draganesti-Olt, a declarat astazi directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior. Directorul SRI a precizat ca in perioada 200-2012, la nivelul SRI, au fost derulate 8 actiuni informativ-operative referitoare la activitatile de criminalitate organizata ale gruparii Bercea Mondial, adaugand ca Basescu a fost informat de Serviciu pe 29 octombrie 2009 in legatura cu probleme care tin de securitatea nationala privind activitatea clanului Bercea.

Seful SRI: Presedintele nu a fost informat de relatiile Bercea Mondial - Mircea Basescu

Presedintele Traian Basescu a avut dreptate cand a spus ca nu a fost informat despre legatura dintre Mircea Basescu si Bercea Mondial, a anuntat, marti, seful ServiciuluiRoman de Informatii, George.

SRI l-a informat pe Basescu despre Bercea Mondial inca din 2001

Serviciul Roman de Informatii SRI) i-a transmis informari presedintelui Traian Basescu despre activitatea infractionala a clanului Bercea Mondial monitorizat inca din 2001), dar nu si despre relatia dintre Mircea Basescu si interlopul din Draganesti-Olt, a declarat astazi directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior.

REACTIA lui Traian Basescu dupa noile stenograme: Nu am primit niciun ban si niciun bun de la sau in numele lui Sandu Anghel

Presedintele Traian Basescu sustine, intr-un comunicat transmis dupa aparitia unor noi stenograme in cazul Bercea Mondial-Mircea Basescu, ca nu a discutat niciodata cu fratele sau despre dosarul lui Bercea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )