Libnet.ro
UNICEF

19:30

intalnirea Basescu - Ponta a fost programata pentru joi dupa-amiaza.

România Liberă România Liberă,
intalnirea Basescu - Ponta a fost programata pentru joi dupa-amiaza.

Intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta a fost programata pentru joi dupa-amiaza, au declarat surse guvernamentale citate de Mediafax. Marti seara, presedintele Traian Basescu a declarat ca va avea o intalnire cu premierul Victor Ponta, precizand ca nu stie daca aceasta va avea loc miercuri sau joi si ca discutiile vor fi stabilite in functie de programele fiecaruia. Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri dupa amiaza, la Bruxelles, ca o sa il caute pe . continuă pe România Liberă

Intalnirea dintre Basescu si Ponta a fost programata pentru joi dupa-amiaza (surse)

Intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta a fost programata pentru joi dupa-amiaza, au declarat surse guvernamentale, citate de Mediafax.

UPDATE Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta se intalnesc joi, la ora 16.00

Intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta ava avea loc joi, la ora 16. 00, la Palatul Cotroceni, informeaza un comunicat de presa al Guvernului.

VIDEO Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta se intalnesc joi, la ora 16.00

Intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta ava avea loc joi, la ora 16. 00, la Palatul Cotroceni, informeaza un comunicat de presa al Guvernului.

Mures: Frunda a depus plangere penala pentru distrugere dupa ce i-au fost date jos mai ...

Senatorul UDMR Gyorgy Frunda, care candideaza pentru un nou mandat in Targu Mures, a depus plangere penala pentru distrugere dupa ce reprezentantii municipalitatii i-au dat jos mai multe bannere pe care le-a amplasat pe cladiri din centrul municipiului, potrivit MEDIAFAX. Frunda, care candideaza pentru un nou mandat in Targu Mures, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca aceasta campanie a inceput intr-o atmosfera incordata si de nelegalitate din partea Primariei municipiului, .

Traian Basescu si Victor Ponta negociaza joi cine merge la Consiliul European

Intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta a fost programata pentru joi dupa-amiaza, au declarat surse guvernamentale.

Sebastian Lazaroiu, despre Victor Ponta: isi va pierde mintile dupa ce nu va mai fi premier.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu se gandeste ce se va intampla cu premierul Victor Ponta daca, dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie, nu va mai fi seful Guvernului. In opinia lui Lazaroiu, Victor Ponta isi va pierde mintile dupa ce nu va mai fi premier. Omu asta isi va pierde mintile dupa ce nu va mai fi premier. Sper sa faca cineva terapie cu el pana-n decembrie sa-i explice ca exista viata si fara functia de premier, scrie Sebastian Lazaroiu pe pagina personala de .

Ponta: Cautam solutii pentru pensionarii militari care au avut de pierdut in urma recalcularii.

Ministrul Apararii si cel de Interne trebuie sa stabileasca exact cat si in ce interval pensionarii militari care au pierdut din pensie in urma recalcularii pot recupera din bani, in conditiile in care expertii FMI nu au recomandat sa fie deschisa problema pensiilor, a declarat premierul Ponta, potrivit Mediafax. El a precizat ca la discutiile cu Fondul Monetar International a fost chemat sa participe si ministrul Apararii, care a primit insa un raspuns de principiu mai degraba .

Doi tineri olandezi, condamnati la inchisoare pentru crima, dupa o disputa pe Facebook

Doi tineri olandezi, Polly W 16 ani) si Wesley C 18 ani) au fost condamnati la doi ani de inchisoare juvenila si trei ani de tratament intr-o clinica psihiatrica, in legatura cu uciderea unei fete, dupa o.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )