Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta se intalnesc joi, la ora 16.00

Hotnews Hotnews,
UPDATE Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta se intalnesc joi, la ora 16.00

Intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta ava avea loc joi, la ora 16. 00, la Palatul Cotroceni, informeaza un comunicat de presa al Guvernului. continuă pe Hotnews

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au stabilite astazi intalniri cu delegatia comuna a FMI, CE si BM

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au programate astazi intalniri separate cu delegatia comuna a Fondului Monetar International FMI), Comisiei Europene CE) si Bancii Mondiale BM), relateaza sursele de presa.

VIDEO Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta se intalnesc joi, la ora 16.00

Intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta ava avea loc joi, la ora 16. 00, la Palatul Cotroceni, informeaza un comunicat de presa al Guvernului.

Traian Basescu se va intalni maine cu premierul Victor Ponta pentru a stabili participarea la Consiliul European

Premierul Victor Ponta va avea o intalnire maine cu presedintele Traian Basescu pentru a discuta despre mandatul participarii la Consiliul European. Presedintele Traian Basescu si prim-ministrul Victor Ponta.

Presedintele Traian Basescu se va intalni miercuri cu premierul Victor Ponta

Intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta va avea loc miercuri, informatia fiind facuta publica de catre seful Executivului. Victor Ponta nu a anuntat si o ora exacta pen.

Presedintele Traian Basescu se intalneste, joi, cu premierul Victor Ponta

Presedintele Traian Basescu se va intalni, joi dupa-amiaza, cu premierul Victor Ponta pentru a discuta printre altele despre reprezentarea la Consiliul European, potrivit unor surse guvernamentale, informeaza.

Presedintele Traian Basescu se intalneste, joi, la Palatul Cotroceni, cu premierul Victor Ponta

Presedintele Traian Basescu se va intalni, joi dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni, cu premierul Victor Ponta pentru a discuta mai ales despre reprezentarea la Consiliul European, potrivit unor surse guvernamentale,.

Ponta: Guvernul nu va fi remaniat, asa cum a cerut presedintele Traian Basescu

Guvernul nu va fi remaniat asa cum a solicitat luni seara presedintele Traian Basescu, a anuntat, marti, premierul Victor Ponta. Totusi, subiectul va fi discutat miercuri la Cotroceni, la intalnirea pe care.

Presedintele Traian Basescu sustine astazi, la ora 18.30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu sustine astazi, la ora 18. 30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Presedintele Traian Basescu a cerut Biroului Permanent al Camerei Deputatilor sa se ia in discutie si.

Premierul Victor Ponta merge astazi la Bruxelles. Va avea loc o intalnire a grupului Prietenii Coeziunii

Premierul Victor Ponta va participa azi la Bruxellles, la o intalnire la nivel inalt a grupului Prietenii Coeziunii, din care fac parter state ce beneficiaza de fonduri comunitare destinate reducerii.

Victor Ponta: Ma intalnesc miercuri cu Basescu pentru a discuta despre mandatul la Consiliul European

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, cel mai probabil, miercuri se va intalni cu presedintele Traian Basescu pentru a discuta despre mandatul privind participarea la Consiliul European, scrie Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )