Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ce se va intampla din 15 iunie? Raed Arafat avertizeaza: Daca spunem ca totul se intoarce la normalitatea de dinaintea virusului, cred ca aici comitem greseala majora

B1 B1,
Ce se va intampla din 15 iunie? Raed Arafat avertizeaza: Daca spunem ca totul se intoarce la normalitatea de dinaintea virusului, cred ca aici comitem greseala majora

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit luni seara despre masurile care ar urma sa fie implementate din 15 iunie in Romania, in contextul pandemiei de coronavirus. Raed. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Ministrul Finantelor, Florin Citu: Daca nu se intampla altceva pana atunci, cred ca 90%, se vor deschide mall-urile din 15 iunie (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca exista sanse foarte mari ca mall-urile sa fie redeschise incepand din 15 iunie. Totul depinde insa, in continuare, de felul in care va evolua epidemia de.

MINISTRUL FINANTELOR: Cred ca 90% se vor deschide mall-urile din 15 iunie, daca nu se intampla altceva pana atunci

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca din 15 iunie se vor putea deschide mall-urile, daca se confirma trendul descrescator al cazurilor de coronavirus, aceasta masura de relaxare fiind importanta pentru economie, potrivit Agerpres.

CORONAVIRUS |Ministrul Internelor, Marcel Vela: Din 15 iunie va urma o noua etapa de relaxare. Pentru a treia etapa de relaxare vor fi multe surprize placute

Ministrul Internelor, Marcel Vela, a anuntat sambata, ca din 15 iunie, autoritatile vor adopta noi masuri de relaxare a restrictiilor impuse pe fondul pandemiei de COVID-19, iar noua etapa a relaxarii va veni.

Ce ne asteapta dupa data de 15 iunie? Raed Arafat: incetarea starii de alerta, cat inca nu e totul sub control, e foarte periculoasa

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a explicat la Sinteza Zilei ce i-ar putea astepta pe romani de pe data de 15 iunie, in contextul pandemiei de coronavirus.

Ministrul Florin Citu: Cred ca 90 la suta se vor deschide mall-urile din 15 iunie

De la data de 15 iunie, exista o probabilitate de 90 la suta ca mall-urile din Romania sa fie redesc.

Coronavirus in Romania: Al treilea val de relaxare Ce restrictii vor fi ridicate din 15 iunie

Din 15 iunie, autoritatile din Romania vor lua noi masuri de relaxare a unor restrictii impuse din cauza epidemiei de coronavirus. Vor fi redeschise mall-urile, insa fara restaurante si locuri de joaca, after-school-urile, cresele si gradinitele private, va fi posibila organizarea unor evenimente private cu un numar mai mare de participanti. Vor fi redeschise, cu respectarea masurilor de distantare, salile de fitness si piscinele exterioare.

Ministrul de Interne, Marcel Vela: Din 15 iunie urmeaza o noua etapa de relaxare

Din 15 iunie urmeaza o noua etapa de relaxare, a anuntat, sambata, ministrul de Interne, Marcel Vela, care a precizat ca totul se va decide in functie de analiza statistica epidemiologica.

Raed Arafat, despre relaxarea din 15 iunie: Nu putem renunta la masti si la anumite masuri de restrictie. Eu nu cred ca am terminat

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma ca nu se poate vorbi despre o relaxare totala a masurilor de prevenire a infectiilor cu coronavirus, avand in vedere ca nu exista inca o scadere constanta a numarului de cazuri noi. Daca lasam totul si spunem ca totul se intoarce la normalitatea de inaintea virusului, eu cred ca aicea comitem o greseala majora si care s-ar putea sa o platim foarte serios, considera el.

Masurile de relaxare se stabilesc azi la Cotroceni. Klaus Iohannis discuta cu premierul Orban si cu Raed Arafat

Presedintele Klaus Iohannis discuta marti cu premierul Ludovic Orban, cu secretarul de stat Raed Arafat si cu mai multi ministri noile masuri de relaxare de la 15 iunie. Raed Arafat considera ca nu se poate vorbi despre o relaxare totala, avand in vedere ca nu exista inca o scadere constanta a numarului de cazuri noi, iar ministrul Sanatatii a vorbit chiar despre posibilitatea prelungirii starii de alerta.

Recomandarile lui Raed Arafat pentru sezonul turistic 2020. Ce spune despre vacantele in strainatate

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit luni seara la TVR despre masurile care ar urma sa fie anuntate din 15 iunie, la nivel guvernamental. Secretarul de stat a facut precizari.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )