Libnet.ro
UNICEF

06:30

Raed Arafat, despre relaxarea din 15 iunie: Nu putem renunta la masti si la anumite masuri de restrictie. Eu nu cred ca am terminat

Adevărul Adevărul,
Raed Arafat, despre relaxarea din 15 iunie: Nu putem renunta la masti si la anumite masuri de restrictie. Eu nu cred ca am terminat

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma ca nu se poate vorbi despre o relaxare totala a masurilor de prevenire a infectiilor cu coronavirus, avand in vedere ca nu exista inca o scadere constanta a numarului de cazuri noi. Daca lasam totul si spunem ca totul se intoarce la normalitatea de inaintea virusului, eu cred ca aicea comitem o greseala majora si care s-ar putea sa o platim foarte serios, considera el. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Ministrul Finantelor, Florin Citu: Daca nu se intampla altceva pana atunci, cred ca 90%, se vor deschide mall-urile din 15 iunie (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca exista sanse foarte mari ca mall-urile sa fie redeschise incepand din 15 iunie. Totul depinde insa, in continuare, de felul in care va evolua epidemia de.

MINISTRUL FINANTELOR: Cred ca 90% se vor deschide mall-urile din 15 iunie, daca nu se intampla altceva pana atunci

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca din 15 iunie se vor putea deschide mall-urile, daca se confirma trendul descrescator al cazurilor de coronavirus, aceasta masura de relaxare fiind importanta pentru economie, potrivit Agerpres.

CORONAVIRUS |Ministrul Internelor, Marcel Vela: Din 15 iunie va urma o noua etapa de relaxare. Pentru a treia etapa de relaxare vor fi multe surprize placute

Ministrul Internelor, Marcel Vela, a anuntat sambata, ca din 15 iunie, autoritatile vor adopta noi masuri de relaxare a restrictiilor impuse pe fondul pandemiei de COVID-19, iar noua etapa a relaxarii va veni.

Ministrul Florin Citu: Cred ca 90 la suta se vor deschide mall-urile din 15 iunie

De la data de 15 iunie, exista o probabilitate de 90 la suta ca mall-urile din Romania sa fie redesc.

Ministrul de Interne, Marcel Vela: Din 15 iunie urmeaza o noua etapa de relaxare

Din 15 iunie urmeaza o noua etapa de relaxare, a anuntat, sambata, ministrul de Interne, Marcel Vela, care a precizat ca totul se va decide in functie de analiza statistica epidemiologica.

CORONAVIRUS |Premierul Ludovic Orban, surprins in Centrul Vechi al Capitalei: Ce spune seful Guvernului despre noile masuri de relaxare care ar urma sa fie adoptate din 15 iunie

Premierul Ludovic Orban a fost suprins, sambata dupa-amiaza, in Centrul Vechi al Capitalei. Seful Guvernului era insotit de Ionel Danca, seful cancelariei prim-ministrului, si consilierul de stat Andi.

Fara lucrari pe Autostrada Soarelui, intre 15 iunie si 15 septembrie, promite ministrul Transporturilor

Pe Autostrada Soarelui nu va exista niciun blocaj cauzat de lucrari de intretinere, in intervalul 15 iunie - 15 septembrie, a anuntat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care considera anormal ca, in sezonul estival, compania de drumuri sa execute lucrari pe autostrada catre mare, scrie Agerpres.

CORONAVIRUS |Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: 15 iunie nu cred ca va fi data la care sa nu mai prelungim starea de alerta Cand vor fi anuntate noile masuri de relaxare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca este putin probabil ca incepand din 15 iunie sa se renunte la starea.

Citu: Sanse de 90% ca mall-urile sa se deschida la 15 iunie

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca din 15 iunie se vor putea deschide mall-urile, daca se confirma trendul descrescator al cazurilor de coronavirus, aceasta masura de relaxare fiind importanta pentru economie.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: O decizie cu privire la redeschiderea mall-urilor va fi luata cu cateva zile inainte de 15 iunie

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca autoritatile vor lua o decizie cu privire la redeschiderea mall-urilor cu cateva zile inaintea datei de 15 iunie. Hotararea va avea la baza evaluarile facute de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )