Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ce se va intampla cu magazinul IKEA din Romania. 4.000 de oameni cer asta

Antena3 Antena3,
Ce se va intampla cu magazinul IKEA din Romania. 4.000 de oameni cer asta

Deschiderea magazinului IKEAin Capitala in anul 2007 a fost o adevarata revolutie pe piata produselor de profil. Imediat ce romanii au simtit gustul produselor suedeze au cerut ca un al doilea magazin. continuă pe Antena3

Nicole Cherry a fost aleasa cea mai buna artista noua din Romania.

Nicole Cherry a fost aleasa cea mai buna artista noua din Romania in cadrul primei editii a galei Mamaia Music Awards 2013, care a avut loc vineri, la Crema Beach din Mamaia. Andra a deschis gala cu un recital de exceptie pe scena din Mamaia si a primit premiul cea mai buna artista din Romania. Am cei mai frumosi si devotati fani, premiul vi-l dedic voua! Va iubesc si sa stiti ca mereu cant din tot sufletul pentru voi!, a spus indragita artista. Loredana a facut un super show pe plaja din .

Reactii la declaratiile extremiste ale liderului Jobbik: Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului din Romania cere verificarea finantarii evenimentului din Ardeal si acuza prezenta unei grupari paramilitare sovina, rasist-extremista si

Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului in Romania MCA) transmite printr-un comunicat ca paza Taberei Tineretului Maghiar din Ardeal, acolo unde liderul partidului extremist maghiar Jobbik, Gabor Vona a declarat ca partidul pe care il conduce va apara drepturile si interesele maghiarilor din Transilvania, asumandu-si responsabilitatea unui conflict cu Romania, este asigurata de o grupare paramilitara din Ungaria care este sovina, rasist-extremista si anisemita. MCA Romania solicita autoritatilor romane sa se sesizeze si sa verifice sursele de finantare a evenimentelor organizate si desfasurate pe teritoriul Romaniei cu participarea unor entitati extremiste si paramilitare straine, se arata intr-un comunicat al MCA remis HotNews. ro. UPDATE Si Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel condamna cu fermitate declaratiile liderului politic maghiar si cere autoritatilor romane sa sanctioneze discursul ce vine in contradictie flagranta cu articolul 30, alineatul 7 din Constitutia Romaniei.

O celula pentru Omar Hayssam. Cel mai periculos terorist din Romania va avea paza pe masura acuzatiilor

Cel mai periculos terorist din Romania va avea paza pe masura acuzatiilor. Omar Hayssam si-ar putea petrece urmatorii 20 de ani intr-o celula, in regim de maxima siguranta. Supravegheat in permanenta, va.

Raed Arafat: Spitalele din Romania opun rezistenta la schimbare

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a explicat, in cadrul Editiei de Weekend, la Antena 3, ca spitalele din Romania sunt obisnuite sa functioneze intr-un mod anume si orice.

Vietas in inchisorile din Romania.

Peste 160 de condamnati ispasesc cea mai aspra pedeapsa, inchisoarea pe viata, pentru ca au ucis cu sange rece copii, batrani, membri ai familiei sau persoane care le-au stat in cale, unele fapte ale vietasilor, cum sunt cunoscuti in detentie, putand fi asemanate cu ale lui Jack Spintecatorul. In inchisorile din Romania au fost incarcerati, pana in 7 august, 161 de condamnati pe viata, 150 dintre ei avand sentinte definitive, spun reprezentantii Administratiei Nationale a .

Ce decizie NEASTEPTATA a luat o BISERICA din Germania. Doi oameni si-au implinit VISUL. ...

O casatorie intre persoane de acelasi sex a fost oficiata pentru prima data intr-o biserica protestanta in Germania si a fost inregistrata in mod oficial ca atare, a anuntat duminica postul regional public de radio din Hesse vest), informeaza Mediafax. Pentru prima data in Germania, uniunea dintre Rudiger si Christoph Zimmermann a fost inscrisa in registrul casatoriilor Bisericii, a precizat postul de radio pe site. Cei doi, care erau deja intr-o uniune civila printr-un contract de .

Cea mai mare competitie internationala de debate din Romania si-a desemnat castigatorii

160 de participanti din 8 tari, 10 motiuni si o campioana romaneasca intr-o competitie organizata de si pentru tineri pasionati de dezbateriARGO Debate in parteneriat cu ARDOR Muntenia si cu sprijinul.

Realitatea referitoare la copii este iNGRIJORATOARE: 8% dintre minorii din Romania traiesc intr-o saracie severa, cu mai putin de 15 lei pe zi

Opt minori din o suta traiesc in Romania la nivelul de saracie severa, cu mai putin de 15 lei pe zi. Din totalul minorilor care dispun de mai putin de 15 lei pe zi, 35% apartin etniei rome,.

Reactii la declaratiile extremiste ale liderului Jobbik: Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului din Romania cere verificarea finantarii evenimentului din Ardeal si acuza prezenta unei grupari paramilitare sovina, rasist-extremista si

Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului in Romania MCA) transmite printr-un comunicat ca paza Taberei Tineretului Maghiar din Ardeal, acolo unde liderul partidului extremist maghiar Jobbik, Gabor Vona a declarat ca partidul pe care il conduce va apara drepturile si interesele maghiarilor din Transilvania, asumandu-si responsabilitatea unui conflict cu Romania, este asigurata de o grupare paramilitara din Ungaria care este sovina, rasist-extremista si anisemita. Ca si evrei romani, ca si cetateni romani, nu putem ramane indiferenti in fata exportului/importului de extremism si rasism efectuat de Jobbik . ) MCA Romania solicita autoritatilor romane sa se sesizeze si sa verifice sursele de finantare a evenimentelor organizate si desfasurate pe teritoriul Romaniei cu participarea unor entitati extremiste si paramilitare straine, se arata intr-un comunicat al MCA remis HotNews. ro.

Jumatate din universitatile particulare din Romania vor disparea in urmatorii ani

Jumatate din universitatile particulare din Romania vor disparea in urmatorii ani. De vina sunt numarul mic al elevilor care promoveaza examenul de bacalaureat dar si faptul ca peste 80% dintre acestia.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2965 seconds )