Libnet.ro
UNICEF

14:15

Nicole Cherry a fost aleasa cea mai buna artista noua din Romania.

România Liberă România Liberă,
Nicole Cherry a fost aleasa cea mai buna artista noua din Romania.

Nicole Cherry a fost aleasa cea mai buna artista noua din Romania in cadrul primei editii a galei Mamaia Music Awards 2013, care a avut loc vineri, la Crema Beach din Mamaia. Andra a deschis gala cu un recital de exceptie pe scena din Mamaia si a primit premiul cea mai buna artista din Romania. Am cei mai frumosi si devotati fani, premiul vi-l dedic voua! Va iubesc si sa stiti ca mereu cant din tot sufletul pentru voi!, a spus indragita artista. Loredana a facut un super show pe plaja din . continuă pe România Liberă

VIDEO/FOTOGALERIE Porsche Panamera facelift, acum mai buna si chiar reincarcabila la priza

Cea mai sportiva si controversata limuzina sport de pe piata, Porsche Panamera, indrazneste sa tulbure din nou apele in segmentul sau clasa F) odata cu un facelift discret, dar plin de noutati de ordin tehnic. Versiunea Panamera Diesel are acum motor biturbo V6 de 3 litri, fata de un propulsor similar, dar cu o singura turbina pana acum, iar varianta hibrida reincarcabila la priza nou introdusa acum e o mare capodopera inginereasca. Mai mult decat atat, este disponibila acum si o versiune cu ampatament marit, denumita Executive, ce ofera mai mult loc pentru pasagerii din spate. Si atunci ce mai e de criticat la aceasta masina?.

Eurostat: Romania, cea mai puternica CRESTERE a productiei industriale in UE.

Romania a avut in luna iunie cea mai puternica crestere din UE a productiei industriale fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce la nivel european indicatorul a urcat usor, continuand sa evolueze la niveluri de recesiune, transmite Mediafax. Astfel, productia industriala din UE a urcat in iunie cu 0,4% fata de aceeasi luna a anului trecut, cu o rata de crestere de 0,3% in zona euro, potrivit datelor prezentate marti de Eurostat. Cele mai puternice cresteri au fost inregistrate in .

Ministerul Tineretului: Rata saraciei absolute, cea mai ridicata la grupa de varsta 15-19 ani.

Ministerul Tineretului si Sportului MTS) a lansat, luni, in dezbatere publica Strategia Nationala pentru Tineret 2014-2020, al carei scop final este incluziunea sociala a tinerilor, relateaza Mediafax. Cea mai ridicata rata a saraciei absolute se inregistreaza tocmai la segmentul tanar, 15-19 ani, si se ridica la 8,4%. Strategia a fost lansata in dezbatere de secretarul de stat in MTS Cristian Cosmin, care a precizat ca Romania nu a mai avut un astfel de document din 2005. Potrivit lui .

Cea mai mare statuie ecvestra din Romania poate fi admirata in Parcul I.O.R. Cat masoara constructia

Parcul Titan din Capitala s-a transformat, sambata, in unul dintre cele mai cautate locuri din Sectorul 3, atunci cand a fost adusa si expusa cea mai mare statuie ecvestra din Romania.

Romania a avut cea mai mare crestere a productiei industriale din UE in luna iunie

Productia industriala a crescut cu 0,3% in zona euro si cu 0,4% in Uniunea Europeana, in luna iunie 2013, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cea mai mare crestere din randul statelor membre UE fiind inregistrata in Romania 9,6%), arata datele publicate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat), conform Agerpres. De asemenea, in luna iunie 2013 comparativ cu mai 2013, Romania a inregistrat a doua mare crestere a productiei industriale din UE 5,7%), fiind devansata doar de Irlanda 8,7%).

Zona euro ar putea anunta miercuri iesirea din cea mai lunga recesiune din istoria sa

Daca previziunile analistilor se confirma miercuri, zona euro ar trebui sa revina la crestere in trimestrul doi si sa lase in urma cea mai lunga perioada de recesiune din istoria sa, dar relansarea se anunta lenta iar iesirea din criza inca pare indepartata, scrie AFP.

VIDEO Zona euro ar putea anunta miercuri iesirea din cea mai lunga recesiune din istoria sa

Daca previziunile analistilor se confirma miercuri, zona euro ar trebui sa revina la crestere in trimestrul doi si sa lase in urma cea mai lunga perioada de recesiune din istoria sa, dar relansarea se anunta lenta iar iesirea din criza inca pare indepartata, scrie AFP.

Ministerul Tineretului: Rata saraciei absolute, cea mai ridicata la grupa de varsta 15-19 ani

Ministerul Tineretului si Sportului MTS) a lansat luni in dezbatere publica Strategia Nationala pentru Tineret 2014-2020, scopul final fiind incluziunea sociala a tinerilor. Potrivit MTS, cea mai ridicata.

Indiewire: Noul film al lui Corneliu Porumboiu este cinema romanesc in cea mai pura forma

Cel mai recent film al lui Corneliu Porumboiu, Cand se lasa seara peste Bucuresti sau metabolism, proiectat in competitia Festivalului de la Locarno, reprezinta cinema-ul romanesc in cea mai pura forma, fiind insa putin.

Cea mai extinsa retea de magazine din Republica Moldova apartine Moldcoop

Uniunea centrala a cooperativelor de consum din Moldova Moldcoop detine circa 1. 500 de magazine in intreaga tara, anunta Vasile Caraus, presedintele biroului executiv al acestei asociatii. Aceasta este cea mai extinsa retea de retail din Republica Moldova.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )