Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ce se intampla cu tinerii care vor sa se casatoreasca CIVIL. Biserica Ortodoxa Romana a intrat pe fir

Antena3 Antena3,
Ce se intampla cu tinerii care vor sa se casatoreasca CIVIL. Biserica Ortodoxa Romana a intrat pe fir

Cununiile civile ar putea sa fie oficiate in Biserica. Mai multi parlamentari UDMR vor sa permita preotilor sa joace si rolul ofiterului de stare civila, pentru ca tinerii casatoriti sa faca economie. continuă pe Antena3

O echipa de medici militari va pleca in Ucraina pentru a tria ranitii care vor fi adusi in spitalele din Romania

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a anuntat ca o echipa de medici militari va pleca, miercuri, in Ucraina, pentru trierea ranitilor care vor fi adusi ulterior in spitale din Romania, informeaza Mediafax.

Ambasador rus: Toate tarile care se vor inscrie in sistemul antiracheta NATO vor fi tinte ale Rusiei. SUA condamna declaratiile diplomatului rus

Rusia va considera tinte legitime toate tarile care vor gazdui instalatii antibalistice ale Aliantei Nord-Atlantice, avertizeaza ambasadorul rus in Copenhaga, Mihail Vanin, amenintand ca navele militare daneze risca sa fie atacate daca Danemarca se va alatura sistemului antiracheta. Statele Unite sunt de partea Danemarcei si condamna declaratiile facute de ambasadorul Rusiei privind participarea la sistemul antiracheta, a declarat reprezentantul american in Copenhaga, Ruffus Gifford.

Jumatate din romanii care vor veni pe litoral aleg Mamaia

Peste cinci saptamani, primii turisti din acest an vor veni pe litoral, cu ocazia vacantei de 1 Mai. Reprezentantii agentiilor de turism au inceput insa vanzarile si pentru perioada de vara. Cea mai cautata statiune ramane, ca si in anii trecuti, Mamaia. Practic, unul din doi turisti care aleg ca destinatie de vara litoralul romanesc va veni in Mamaia. Pe urmatoarele locuri se situeaza Eforie Nord si Saturn.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )