Libnet.ro
UNICEF

14:15

Interlopul din Oradea care a impuscat o tanara in cap a fost dat in consemn in tarile Schengen

B1 B1,
Interlopul din Oradea care a impuscat o tanara in cap a fost dat in consemn in tarile Schengen

Interlopul oradean care a ucis o tanara in Oradea si a ranit un alt barbat a fost dat in urmarie nationala, in consemn la frontiera, dar si in tarile din spatiul Schengen,. continuă pe B1

Cine este interlopul criminalul care a impuscat-o in cap pe fiica unui fost politist. A fost dat in urmarire nationala

Politia a facut publica identitatea barbatului care a ucis o tanara de 24 de ani. Este vorba despre Adrian Hladii 38 de ani) cunoscut in lumea interlopa cu porecla de Adi Grasu.

Criminalul din Oradea ar putea fi ranit. El a lasat in urma sa pete de sange, dupa ce si-a abandonat in camp masina cu victima impuscata in cap (VIDEO)

Adrian Hladii, interlopul care si-a ucis fosta iubita si l-a ranit grav pe partenerul acesteia, ar putea fi ranit, informeaza ebihoreanul. ro. Interlopul l-a imbuscat pe barbat, apoi a rapit-o pe.

Barbat impuscat in plina strada la Oradea

Un barbat a fost impuscat miecuri dimineata, pe strada Barcaului din Oradea. in acest moment, oamenii legii se afla la fata locului pentru a efectua cercetari.

Surse: Ilie Bolojan, primarul din Oradea, intra in cursa pentru sefia PNL

Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea, ar putea intra in cursa pentru sefia PNL, alaturi de Ludovic Orban si Catalin Predoiu, informeaza HotNews, care citeaza surse din cadrul partidului. Acesta.

Explozia din Galati, care a distrus o vila, a fost provocata de o mana criminala

O explozie puternica a avut loc marti noaptea in centrul Galatiului. O vila a fost cuprinsa de flacari din cauza unei acumulari de gaze. Nu au existat victime, dar imobilul nu mai poate fi locuit. Cu.

Un incendiu a izbucnit in Gara de Nord din Timisoara, unde un vagon a fost cuprins de flacari

Un incendiu a izbucnit, joi, la Gara de Nord din Timisoara, unde un vagon a fost cuprins de flacari. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale. Nu au fost raportate victime.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2989 seconds )