Libnet.ro
UNICEF

19:00

Interventie pentru salvarea unui barbat ramas blocat pe o insulita

România Liberă România Liberă,
Interventie pentru salvarea unui barbat ramas blocat pe o insulita

Un barbat aflat la pescuit pe raul Teleajen, in judetul Prahova, a ramas blocat pe o insulita, intre apele umflate ale raului, pompierii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Prahova intervenind pentru salvarea acestuia, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Editie speciala: Maine va fi lansat Grupul de Initiativa pentru Salvarea Liberalismului

Radu Tudor a anuntat, in editia de miercuri a Editiei Speciale, de la Antena 3, ca maine, la un hotel din Capitala, mai multi parlamentari liberali vor lansa Grupul de Initiativa pentru Salvarea.

Ministerul Afacerilor Externe a demarat procedurile pentru acordarea unui pasaport diplomatic Simonei Halep

Ministerul Afacerilor Externe a demarat procedurile pentru acordarea unui pasaport diplomatic Simonei Halep, urmand ca sportiva sa devina ambasador al sportului romanesc, se arata in comunicatul postat pe site-ul MAE. Anuntul ministrului Corlatean survine la cateva zile dupa ce premierul Victor Ponta a declarat intr-o emisiune tv ca o va numi pe Simona Halep ambasador al sportului romanesc.

Sovata: Barbat cercetat penal pentru expunerea unui bust al lui Wass Albert

Un barbat din Sovata este cercetat penal dupa ce din locuinta sa a fost ridicat, joi, un bust care il infatisa pe Wass Albert, scriitor transilvanean condamnat pentru crime de razboi .

LG G3, folosit pentru fotografierea unui vulcan activ

LG G3 este cel mai recent flagship al companiei, anuntat acum cateva zile, care, pe langa display-ul QHD, vine si cu o camera foto imbunatatita. Camera foto a lui LG G3 este unul dintre elementele promovate puternic de companie, mai ales pentru ca detine stabilizare optica de imagine si focalizarea cu ajutorul unei raze laser. LG G3 beneficiaza astfel de o campanie de promovare in care protagonistii suntfotograful de natura Jung-Won Park si producatorul de film si aventurierul Geoff Mackley [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2842 seconds )