Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ruxandra Dragomir, la B1 TV: O tii inchisa pe Elena Udrea, o umilesti in ultimul hal, poate, poate va face un denunt impotriva lui Traian Basescu, dar nu va face acest lucru

Hotnews Hotnews,
 Ruxandra Dragomir, la B1 TV: O tii inchisa pe Elena Udrea, o umilesti in ultimul hal, poate, poate va face un denunt impotriva lui Traian Basescu, dar nu va face acest lucru

Ruxandra Dragomir a declarat luni in cadrul emisiunii XPress de pe B1 TV ca Elena Udrea imparte celula cu inca trei detinute si ca in penitenciar conditiile sunt inumane, insa personalul inchisorii nu ii este ostil acesteia. Eu nu gasesc decat doua argumente: o tii inchisa pe Elena Udrea, o umilesti in ultimul hal, poate, poate va spune ceva sau va face un denunt impotriva lui Traian Basescu. Eu nu cred ca va face acest lucru si nu cred ca are ce sa spuna despre Traian Basescu. , a declarat prietena Elenei Udrea. continuă pe Hotnews

Ruxandra Dragomir: in penitenciar conditiile sunt inumane. O tii inchisa pe Elena Udrea, o umilesti in ultimul hal, poate, poate va face un denunt impotriva lui Traian Basescu

Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea, a declarat luni in cadrul emisiunii XPress de pe B1 TV ca Elena Udrea a primit scrisoarea de amenintarea din partea unui detinut cand inca se afla in Arestul.

Ruxandra Dragomir: in penitenciar conditiile sunt inumane. O tii inchisa pe Elena Udrea, o umilesti in ultimul hal, poate, poate va face un denunt impotriva lui Traian Basescu (VIDEO)

Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea, a declarat luni in cadrul emisiunii XPress de pe B1 TV ca Elena Udrea a primit scrisoarea de amenintarea din partea unui detinut cand inca se afla in Arestul centra.

Ruxandra Dragomir acuza conditiile in care sta Elena Udrea la Penitenciarul Targsor: Este dezumanizant!

Ruxandra Dragomir a vizitat-o vineri pe Elena Udrea la Penitenciarul Targsor si spune ca, pentru prima data de cand merge la aceasta in arest, a simtit ca intr-adevar ii este greu. A mai afirmat ca au putut vorbi doar din spatele unui panou de sticla, printr-un telefon, si ca a fost degradant si dezumanizant.

A fost dezumanizant. Ce spune Ruxandra Dragomir despre Elena Udrea, dupa ce a vizitat-o la penitenciar

Intr-un mesaj postat pe Facebook si intitulat in vizita la Targsor, Purgatoriul Elenei, Ruxandra Dragomir spune ca vineri si-a vizitat prietena la penitenciarul pentru femei de la Targsor, unde aceasta a fost transferata din Arestul Politiei Capitalei.

Udrea, vizitata de Ruxandra Dragomir la Penitenciarul Targsor

Elena Udrea a fost vizitata de Ruxandra Dragomir vineri, in penitenciarul de la Targsor. Prietena lui Udrea a scris pe Facebook ca a trecut printr-o experienta umilitoare cand a vazut conditiile in care.

Ruxandra Dragomir: Ma intreb cate umilinte trebuie sa mai suporte Elena din cauza acestui sistem absurd, care i-a bagat viata intr-un malaxor menit sa o distruga. Am simtit ca intr-adevar ii este greu

Elena Udrea a fost vizitata vineri, de 1 mai, de prietena sa, Ruxandra Dragomir, la Penitenciarul Targsor, acolo unde cele doua au vorbit printr-un panou de sticla securizat. Dragomir spune ca a simtit ca.

Ruxandra Dragomir: Orice amenintare de acest gen trebuie luata in serios. Daca viata Elenei Udrea este in pericol sau va fi in pericol, nu stiu cine va raspunde (VIDEO)

Ruxandra Dragomir a spus, referindu-se la scrisoarea cu amenintarea cu moartea pe care a primit-o Elena Udrea in data de 2 mai, ca nu stie cine se va face vinovat daca fosta candidata la prezidentiale va fi in.

Ruxandra Dragomir: Ma intreb cate UMILINTE trebuie sa mai suporte Elena

Ruxandra Dragomir a vizitat-o, vineri, pe prietena sa, Elena Udrea, la Penitenciarul Targsor , acolo unde cele doua au vorbit printr-un panou de sticla securizat.

Elena Udrea, amenintata cu moartea de catre un detinut de la Penitenciarul Colibasi: Atacul asupra fostului ministru ar fi fost comandat de Sile Camataru (VIDEO)

Elena Udrea, amenintata cu moartea dupa gratii. Udrea a primit o scrisoare in care un detinut care se prezinta Petru si spune ca este incarcerat la Colibasi ii spune ca a primit comanda de la clanul.

Subiectiv. Elena Udrea se simte umilita in puscarie

Elena Udrea se planga ca este umilita in penitenciarul Targsor unde, se pare ca nu este aceeasi atmosfera. intr-un comentariu postat pe pagina de Facebook, echipa de comunicare a Elenei Udrea a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )