Libnet.ro
UNICEF

23:15

INTERVIU Rares Nastase, despre primarii din Romania: Nu putem vorbi de edili integri, fara scheleti in dulap

Adevărul Adevărul,
INTERVIU Rares Nastase, despre primarii din Romania: Nu putem vorbi de edili integri, fara scheleti in dulap

Rares Nastase, corespondent special al Stirilor Pro TV, a vorbit pentru Adevarul despre noua campanie de care se ocupa, Cautam primar, model european, detaliind felul in care a perceput edili din afara Romaniei, subliind aspectele nefaste ale meseriei de primar din tara noastra si dand sfaturi despre cum ar trebui sa arate un primar in 2016. continuă pe Adevărul

Povestea femeii de la conducerea celei mai mari banci din Romania: M-am nascut sa fac banking!

A lucrat timp de 20 de ani in primele doua banci din Romania si spune ca s-a nascut pentru a face banking. Dana Demetrian, vicepresedintele celei mai mari banci din Romania, BCR, povesteste despre inceputurile carierei sale si ale sistemului bancar.

Veste mare pentru toti angajatii din Romania

Curtea Constitutionala da o veste mare tuturor angajatilor din Romania. Angajatorii nu nu vor mai putea suspenda contractul de munca pe perioada cercetarii disciplinare. Practic, judecatorii CCR taie una.

200 de militari americani vor ajunge in Republica Moldova din Romania, pentru a participa la exercitii comune

In jur de 200 de militari americani vor ajunge luni in Republica Moldova din Romania pentru a efectua exercitii militare comune in perioada 3-20 mai, ca dovada a intarii prezentei militare americane in zona, relateaza Mediafax, citand Associated Press. Potrivit Ministerului moldovean al Apararii, militarii vor ajunge luni din Romania in zeci de vehicule blindate pentru a participa la exercitiile comune.

Cine are grija de spitalele din Romania? Un hacker condamnat la inchisoare pentru ucidere din culpa si delapidare, un medic fara definitivat si cu un trecut dubios si o tanara care stie niste racketi (VIDEO)

Pana la aceasta ora, Ministerul Sanatatii nu a facut publice numele spitalelor unde au fost gasite probele neconforme. Practic, unul din 20 de spitale din Romania se afla in aceasta.

Sinteza zilei: Imagini cu cel mai mare cheltuitor din Romania. Comanda sampanie exclusivista cu roaba!

Mihai Gadea a difuzat, la Sinteza zilei, imagini cu baiatul care cheltuie pana la 100 de mii de euro pe noapte in cluburile din Romania. Este vorba de Davide Salerno, un.

Curtea de Conturi, radiografie a performantei invatamantului superior din Romania: Avem multe universitati, insa calitatea educatiei lasa de dorit. Evolutia invatamantului superior, necorelata cu cea a economiei. Este necesara restructurarea sistemului d

Curtea de Conturi a analizat evolutia si situatia invatamantului superior din Romania, in perioada 2011-2015, constatand o scadere dramatica a numarului de studenti, ca urmare a scaderii natalitatii, o slaba pregatire a elevilor in sistemul preuniversitar ceea ce se resimte in universitati, mai ales dupa scoaterea examenelor de admitere, si un invatamant superior neadecvat pietii muncii si nevoilor economiei actuale. Mai mult decat atat, raportul evidentiaza ca s-a inregistrat o crestere majora a numarului de universitati, facultati si programe de studii, insa calitatea educatiei oferite de acestea este indoielnica. Statul, restant si el; nu a urmarit crearea unei piete competitive a serviciilor educationale. Este necesara restructurarea sistemului de finantare al invatamantului superior.

Sorana Cirstea, a patra jucatoare din Romania in optimi la Madrid. Toate evolueaza miercuri

Un sfert dintre jucatoarele prezente in optimile de finala la turneul WTA Premier Mandatory de la Madrid sunt din Romania, iar Sorana Cirstea a completat acest tablou in urma victoriei pe care a obtinut marti noapte contra Dankai Kovinic din Muntenegru.

Nicio televiziune din Romania nu va transmite Eurovision 2016

Nicio televiziune din Romania nu va transmite Eurovision 2016, iar o oferta in acest sens facuta de ProTV nu poate fi acceptata, deoarece acesta nu face parte din European Broadcasting Union EBU), a anuntat vineri EBU pe pagina sa de Facebook.

Nicio televiziune din Romania nu va transmite Eurovision 2016

Nicio televiziune din Romania nu va transmite Eurovision 2016, iar o oferta in acest sens facuta de ProTV nu poate fi acceptata, deoarece acesta nu face parte din European Broadcasting Union EBU), a anuntat vineri EBU pe pagina sa de Facebook.

Pictura bizara de pe o biserica din Romania. Legenda teribila despre care localnicii se feresc sa vorbeasca - FOTO

O biserica din judetul Arges este atractia zonei datorita unei picturi ciudate in jurul careia s-a format un mit teribil. La nici zece kilometri de Pitesti se afla comuna Mosoaia. in aceasta.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )