Libnet.ro
UNICEF

20:45

Sinteza zilei: Imagini cu cel mai mare cheltuitor din Romania. Comanda sampanie exclusivista cu roaba!

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Imagini cu cel mai mare cheltuitor din Romania. Comanda sampanie exclusivista cu roaba!

Mihai Gadea a difuzat, la Sinteza zilei, imagini cu baiatul care cheltuie pana la 100 de mii de euro pe noapte in cluburile din Romania. Este vorba de Davide Salerno, un. continuă pe Antena3

Acesta este cel mai mare hotel din lume, interzis turistilor

Pe glob exista milioane de hoteluri, care mai de care mai frumoase, mai inalte, mai luxoase. Totusi, putina lume stie care este cel mai mare hotel construit vreodata pe suprafata Terrei si care este.

Cel mai mare restantier la stat este o firma cu un singur angajat. Din recuperarea acestei datorii, statul ar putea acoperi cresterea salariilor pentru bugetari in 2016

Oana Management SRL, cu sediul in localitatea Posta Calnau din judetul Buzau, o firma cu numai un angajat, dar cu afaceri ce depaseau in 2014 8,97 milioane de lei, este cel mai mare restantier la bugetul de stat, arata datele publicate marti de Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF).

ANAF: Cel mai mare datornic la bugetul de stat este o firma din Buzau

Cel mai mare datornic la bugetul de stat este o firma obscura inregistrata in comuna Posta Calnau, judetul Buzau, cu restante la plata obligatiilor fiscale catre bugetul de stat in valoare de 454,7 milioane lei, mai mari decat cele ale companiei.

La Cambridge a fost realizat cel mai mic motor din lume. Acesta ar putea fi folosit de nanoboti pentru a circula prin corpul uman

Oamenii de stiinta au dezvoltat un motor microscopic, cel mai mic din lume, despre care spun ca este primul capabil sa poarte nanoboti, inclusiv nanoboti ce ar putea circula prin corpul uman, scrie Financial TImes.

Constanta, fotografiata din spatiu de un astronaut britanic. Tim Peake: Cel mai vechi oras din Romania, locuit si acum (FOTO)

O fotografie a orasului Constanta a fost publicata pe Facebook, de astronautul Tim Peake, care se afla pe Statia Spatiala Internationala. Constanta, cel mai vechi oras din Romania, locuit si.

Marian Darta, cel mai cunoscut stilist din Romania, a murit dupa o lupta grea cu cancerul (VIDEO)

Stilistul vedetelor Marian Darta a murit, in noaptea de duminica spre luni, la spital, unde a petrecut cele mai cumplite clipe din viata, potrivit spynews. ro. Fostul stilist suferea de o tumora.

Blaxy Premium Resort, cel mai mare complex turistic din Romania, disponibil in regim hotelier si ca proprietate periodica

Cel mai mare complex turistic din Romania, Blaxy Premium ResortHotel, deschis intre 23 August si Olimp, va functiona din acest sezon atat in sistem de proprietate periodica, dar si in regim hotelier, anunta Asociatia Litoral Delta Dunarii.

Business Report: Cine sunt chinezii care au cumparat Rompetrol: actionari necunoscuti, investitii in Cehia in ultimii doi ani; Legea alimentelor romanesti din supermarketuri lasa UE cu un gust amar; Cel mai mare datornic la Fisc, un SRL din Posta Calnau

Soferii romani pot economisi pana la 1. 300 de lei pe an. Trebuie doar sa mearga la alte benzinarii. Sute de mii de romani pot face in fiecare luna. BCE va decide oprirea tiparirii bancnotei de 500 de euro. Banca Centrala Europeana BCE) ar urma sa decida la o reuniune organizata miercuri oprirea.

Rata somajului a scazut la 10,2% in martie, cel mai redus nivel din august 2011

Rata somajului in zona euro a scazut usor in martie, la 10,2%, de la 10,4% in februarie, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat), informeaza Agerpres.

Rata somajului a scazut la 10,2% in martie, cel mai redus nivel din august 2011

Rata somajului in zona euro a scazut usor in martie, la 10,2%, de la 10,4% in februarie, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat), informeaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )