Libnet.ro
UNICEF

12:45

Intrucat le e tot mai greu sa ia un credit, directorii financiari din Romania se concentreaza pe imbunatatirea fluxurilor de lichiditati (raport)

Hotnews Hotnews,
 Intrucat le e tot mai greu sa ia un credit, directorii financiari din Romania se concentreaza pe imbunatatirea fluxurilor de lichiditati (raport)

Asteptarile de crestere economica ale directorilor financiari CFO) din Romania s-au redus usor in ultimele sase luni, se arata in Raportul Deloitte Central Europe CFO Survey vezi atasament). 70% dintre CFO se asteapta ca economia romaneasca sa stagneze in urmatoarele luni, in timp ce 10% dintre ei se tem de recesiune comparativ cu 4,8% in decembrie anul trecut). 80% considera ca nu este un moment propice pentru asumarea de riscuri mai mari, sase CFO din 10 se plang ca accesul la credite este dificil iar 55% intrevad o crestere a costurilor de finantare. continuă pe Hotnews

UPDATE. SUA si Marea Britanie au tot mai multe semne ca regimul din Siria a folosit arme chimice

UPDATE:Primul ministru britanic David Cameron si presedintele Statelor Unite Barack Obama au convenit sambata asupra necesitatii de a descuraja utilizarea armelor chimice, exprimandu-si profunda.

Directorii financiari romani inca se tem de efectele crizei: 80% nu sunt dispusi sa isi asume riscuri mari

Asteptarile de crestere economica ale directorilor financiari din Romania s-au redus usor in ultimele sase luni. Cu toate acestea, potrivit celei de-a patra editii a raportului Deloitte Central Europe CFO Survey, Romania inca beneficiaza de.

Hornbach: Serviciile oferite de retailerii de bricolaj, tot mai importante

Serviciile oferite de retailerii de bricolaj incep sa aiba, pe langa produse, o importanta tot mai mare in procesul de fidelizare al clientilor, potrivit unui studiu recent realizat de Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de bricolaj si gradinarit, se arata intr-un comunicat de presa.

Papioanele, luate tot mai in serios, in Romania.

Micile business-uri cu papioane au explodat in ultimii ani, in Romania. Sunt ele profitabile? Ce obstacole intalnesc cei care decid sa creeze papioane si sa le comercializeze? A devenit papionul un accesoriu din ce in ce mai intalnit in mediul de afaceri? Sunt cateva intrebari la care am vrut sa ne raspunda mai multi antreprenori care s-au lansat in afaceri cu papioane: Diana Oancea Mon Papion), Ghazaleh Emami ShOOka Design) si Serban Catalin Papion). Daca pentru Ghazaleh Emami totul .

Gfk: Retelele sociale si smartphone-urile devin tot mai importante in deciziile luate de cumparatori

Evolutia internetului, a smartphone-urilor si a retelelor sociale a schimbat masiv comportamentul cumparatorilor, foarte multi consultand recenzii, comparand preturi si scanand coduri de bare cu telefonul, arata un studiu al Gfk. Astfel, 70% dintre cei chestionati au spus ca Internetul a devenit un instrument de cumparare foarte util, iar 44% mentioneaza ca retelele sociale au devenit la fel de importante ca si alte surse de informatii pentru a face cele mai bune alegeri de produse.

Cel mai cunoscut criminal in serie din Ucraina a murit in inchisoare la 54 de ani

Ce mai prolific criminal in serie din Ucraina, Anatoly Onoprienko, a murit marti in inchisoare la varsta de 54 de ani, informeaza Reuters. Onoprienko a socat Ucraina in anii 90, atunci cand a ucis nu mai putin .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )