Libnet.ro
UNICEF

06:15

invatatoare din Bucuresti, anchetata pentru ca cerea spaga de la parinti.

România Liberă România Liberă,
invatatoare din Bucuresti, anchetata pentru ca cerea spaga de la parinti.

Inspectoratul Scolar Bucuresti a inceput o ancheta dupa ce o invatatoare de la Scoala generala nr. 10 din Capitala a fost filmata cu camera ascunsa cerand spaga pentru bodyguarzii si femeile de serviciu. Nemultumita ca parintii cotizau doar 200 de lei, fata de cei 500 ceruti, invatatoarea a considerat ca trebuie sa le predea o lectie despre alinierea la sistemul romanesc al spagii, potrivit B1TV. In urma celor pezentate IS s-a autosesizat. Luni dimineata, la prima ora, in urma dispozitiei . continuă pe România Liberă

UPDATE. invatatoare din Bucuresti, anchetata pentru ca cerea spaga de la parinti. ...

UPDATE: Seful Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Constantin Traistaru, a declarat, pentru Mediafax, ca, daca se dovedeste ca invatatoarea este vinovata, ea risca sanctiunea maxima a excluderii din invatamant. Traistaru a precizat ca pentru analizarea acestui caz au fost nominalizati doi inspectori din cadrul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) si s-a dispus constituirea unei comisii de cercetare la nivelul scolii. Inspectorii vor realiza o cercetare .

invatatoare din Capitala, anchetata, pentru ca le cerea bani parintilor.

Inspectoratul Scolar Bucuresti va face verificari, de luni, in cazul unei invatatoare de la Scoala 10, care ar fi cerut parintilor bani pentru cadourile ce urmau sa fie date de sarbatori unor angajati ai unitatii, transmite Mediafax. Ancheta a inceput dupa ce in presa a fost prezentata o inregistrare video preluata de pe Youtube, in care este surprinsa o discutie intre parinti si o invatatoare de la Scoala nr. 10 din centrul Capitalei, care cere bani pentru cadourile de sarbatori, spunand: .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )