Libnet.ro
UNICEF

05:15

Investitie de milioane: Siemens va moderniza anul viitor fabrica de la Sibiu

Adevărul Adevărul,
Investitie de milioane: Siemens va moderniza anul viitor fabrica de la Sibiu

Siemens Romania va moderniza, pana in vara anului viitor, fabrica Sykatec de la Sibiu, care produce componente electrice si cabluri speciale, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, directorul general al companiei, George Costache. continuă pe Adevărul

Vicepremierul Vasile Dancu la Alba Iulia de Ziua Nationala: Anul viitor va fi unul al refacerii proiectului Romania

Prezent la Alba Iulia pentru a celebra Ziua Nationala a Romaniei, vicepremierul Vasile Dancu a vorbit despre proiectul cel mai important pe care il are Guvernul Ciolos. El a spus ca este nevoie de mai multa solidaritate indreptata spre reconstructia Romaniei. Dancu a spus ca anul viitor cuvantul de ordine este schimbarea.

Lenovo ajunge la o cota de aproape 30% pe piata PC-urilor si se pregateste sa intre puternic pe piata smartphone-urilor de anul viitor. Aurel Netin: ,,Este un moment crucial

Lenovo, cel mai mare producator de PC-uri la nivel global, se pregateste sa intre putenic pe piata device-urilor Smart de anul viitor inclusiv la nivel local, brandul Motorola, intrat in portofoliul gigantului chinez, urmand sa aiba un rol esential in.

A inceput Targul de iarna. Aradenii il pot vizita pana anul viitor

La finele saptamanii trecute s-a dat startul Targului de iarna din Arad. in doua locatii din zona centrala a municipiului au fost amplasate zeci de casute, de unde cei interesati pot cumpara produse alimentare, ornamente, decoratiuni, dulciuri. Targul isi va inchide portile anul viitor, pe data de 10 ianuarie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2814 seconds )