Libnet.ro
UNICEF

07:15

Investitorii imobiliari au pompat 215 mil. euro in subsidiarele din Romania: unde s-au dus banii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Investitorii imobiliari au pompat 215 mil. euro in subsidiarele din Romania: unde s-au dus banii

Investitorii imobiliari din Romania care au actionari straini au primit in primele noua luni aporturi de capital totalizand circa 215 milioane de euro, in crestere fata de perioada similara a anului trecut, cand subscrierile au totalizat aproximativ. continuă pe Wall-Street Ro

CNADNR va investi 80 mil. euro in reabilitarea DN 17 C si DN 17 D

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale va investi 80 de milioane de euro in reabilitarea a doua drumuri nationale care traverseaza judetul Bistrita-Nasaud, DN 17 C si DN 17 D, banii provenind atat de la bugetul de stat, cat si din.

Evaziune cu prejudiciu de 50 mil. euro: sunt vizati si angajati de la Finante

Un numar de 160 de perchezitii au loc, astazi, in Bucuresti, Prahova, Giurgiu, Arad, Calarasi, intr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de 50 de milioane euro, fiind dispusa urmarirea penala a 50 de persoane, intre care angajati ai.

Tranzactie de 6 mil. euro cu actiuni BRD pe Bursa. Vand SIF-urile pentru oferta Romgaz?

Bursa a crescut cu 1,26%, pe un rulaj sustinut in principal de o tranzactie cu 0,43% din actiunile BRD BRD), in timp ce intensitatea subscrierilor realizate de micii investitori in oferta Romgaz s-a temperat odata cu trecerea perioadei in care acestia.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )